Po rowerze czas na siłkę

Nie sadze, ze kreatyna pusje nerki, jak juz to kreatyna w tabletkach psuje watrobe, a jej dzialanie polega na pompowaniu wody do miesni ( po czym wszystko spada...) i oddajemy to z moczem. Wiec stosowanie bez sensu - chyba, ze sezonowo do wakacji... Ale czy jest sens jesc cos po to, zeby napompowac sie na miecha? Raczej nie...by tak było to od nadmiaru zjedzonej wołowiny (bo tam sladowe ilosci wystepują ) tez byś nie rosnął. Z kreatyna jedyny problem jest taki, zeby brać ja w sesjach, a nie w momencie kiedy nagle zaczynaja cie nerki boleć zastanawiasz sie kiedy przestać Razz Tak powikłań żadnych nie bedzie. No chyba, ze sie z 4 nerkami rodzisz Wink
Podczas cyklu brales moze gainera, lub wysokobialkowa?wiesz sa tu zdania podzielone na temat olimpu... swego czasu bralem cylk ceratyny 1000 olimpu i do tego dobra odrzywa.. przez 6 miesiecy z 79 kg waze ok 105kg...
gdy mialem problemy z kolanem od roweru gdyz bedac w gorach trosszeczke przeciazylem , glukozamina olimpu mi pomogla.. ale nie jestem zapatrzony tylko w jedne suplementy wiec nie mowie ze olimp jest ok moze masz racje ..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości