Witam.
Mam pytanie do ludzi z Wrocławia. Co wiecie na temat zakazu jazdy na mtb na zajezdni. Byłem tam wczoraj i jakiś typ mi powiedział,że stwierdzili ,iż 26 i 24 są za duże i nie można na razie jeździć do czasu rozstrzygnięcia sprawy przez jakiś prawników (zgon!). Teoretycznie rzecz biorąc można być już pewnym że ten zakaz wejdzie na stałe (w końcu zadecydują o tym prawnicy!!!). Chciałem się dowiedzieć czy jest coś w tej sprawie robione, jakaś petycja Albo zbieranie podpisów?
Z góry dzięki.
zajezdnia 31 a mtb
zajezdnia 31 a mtb
26'' i hcuj
A co ma wielkosc kol do jazdy? Jakie jest SENSOWNE uargumentowanie tej jakze pojeban*j decyzji?0_o POLSKA kur*a
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
To jest to ekhm... "sensowne" uargumentowaniezajezdnia31 pisze:Od kilu dni jak juz wiemy (od 25.02.2008 roku) za zajezdnie31 nie sa wpuszcaane rowery typu MTB ! Czym to jest spowodowane i dlaczego tak sie stało postaramy sie wam dzisiaj odpowiedziec w tym oto newsie. Otóz pracownicy skateparku dostali taki,, rozkaz" od dyrektora skateparku poniważ
w ostatnim czasie stwierdzono iż na terenie skateparku zdaża się zbyt duża ilość wypadków na rowerach MTB - zauważono, że wzrosła ilośc zlamanych nóg , rąk, skręceń w szczególności na rowerach MTB. Ostatnio nawet kilka osób złmało ramę oraz inne części roweru. Narazie nie wiadomo kiedy będzie można spowrotem wpuszczać tego typu rowery choć planuje się zniesienie wkrótce tego zakazu
-,, to tylko kwestia czasu" . Nie jest to jednak spowodowane
jakim kolwiek zakazem od firmy robiacej skatepark - Tech Ramps.

A moim osobistym zdaniem, to wszystkim się tam sprzęt zużywa, nie tylko BMXowcom
ale i deskowcom i rolkowcom :P tylko MTB się uczebili, bo się widelec "rozgina"

Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy