Co za kretynizm...

dj.malpen
Kontakt:

Post autor: dj.malpen »

wd40 jesteś jebniety...jeśli mu się podoba rower to jego sprawa a Ty sie do niego nie dowalaj qrwa...*** Ci do tego na czym jeździ koleś z Niemiec...idź mamusi pomóc w kuchni a nie napierdalaj na innych
Pzdr
---=== FeeL ThE RidE ===---
dj.malpen
Kontakt:

Post autor: dj.malpen »

a Ty Focus tez sie uspoqj !!!!!!!!!! Breeder ma racje... ***
Pzdr
---=== FeeL ThE RidE ===---
heloo
Kontakt:

Post autor: heloo »

ej.
kurde. uspokujcie się wszyscy.
nie wiecie że o gustach się nie dyskutuje:/.
qrde forum na psy zchodzi ;/.

pozdro :)
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
Brynów Team
Kontakt:

Post autor: Brynów Team »

ty wd 40 to siedzisz tu tylko po to zeby miec chyba jak najwiecej postow... idz lepiej na rower a nie pie.rdol ze ci sie kogos rower nie podoba
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Aha...Czyli ja jestem kretynem skoro miałem rame do xc połaczoną z dirtowym widelcemi kiera do dh itp...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
T.O.M.S.O.N
Kontakt:

Post autor: T.O.M.S.O.N »

stary zlozył tak jak chciał jak ci sie niepodoba to ja skomętuje twojego bajka bo ta ramka to tandeta co masz i wierz mi on lepiej na tym wyszedł ....... zresztą wiesz a pozatym nie moge jak ty tylko działasz na wywodach katalogowych a nic sam nie dochodzisz wogóle całe to dh-zone to lipa na maxa tylko .... na nim siedzą no własnie chyba jeszcze sie gdzieś dopisze takie hobby
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

kurwa stwierdzilem, ze moj blad to moj blad i ja juz sie niczego nie czepiam!!! Moj boze po co wygrzebywac topiki ktore zakladalem w zlym humorze po raz enty?? JAK JUZ NAPISALEM TO JUZ NICZEGO W ZYCIU NIE KOMENTUJE!!! Koniec kropka. Juz mam dosyc tego tematu i prosze o to, aby mnie nie najezdzac, bo zakladalem go w kurewsko zlym humorze i ja tez zawsze (jak widac prawie) uwazalem, ze kazdy ma to co chce lub na co go stac. Koniec kropka, uwazam temat za zamkniety.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

aha do chrosciela to nie jest to kretynizm ale rower wyglada na nowy a facet kupil tak jak by nie ta ramke co trzeba, z reszta ja juz nic tu nie tlumacze sie i nic nie komentuje- a to ze wywody katalogowe to to prawda, bo skad ?
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

mam dośc tego gówna.....poprostu rzygać mi sie chce jak tylko czytam następne wpisy...ja pierdziele to juz nie można na tym zawszonym forum mieć własnego zdania??..matki teresy ******...chronić niewinnego....no powiedzcie że nie najeżdzaliście na kogoś kogo nie znacie ale coś wam nie pasowało...skurna jeden powie że drugi jest be i odrazu hurrrraa na tego pierwszego ..bo modne jest sie wywyższać choć nic sobą nie prezentujesz.....ta twardziele od siedmiu boleści...pieprzyć i bluzgać każdy umie nie trzeba być mózgiem albo mieć jakieś wielkie poważanie.......nie rozumiem dlaczego gościu ma kogokolwiek przepraszaĆ...napisał co myslał......a większość widze tego nie rozumie.......W TYM ZAWSZONYM KRAJU MOŻNA MIEĆ WŁASNE ZDANIE??!!...dlaczego pisać od razu od najgorszych.....rozumiem dyskusje na ten temat prowadzić, ale nie najlepiej zjebać kogoś...prosciej...ci co nigdy nie prezentowali własnego zdania na forum najbardziej sie drą....od najgorszych wyzywają...taaaa cza jakoś zaistnieć....zaimponować ogromną ilościa znaych bluzg....małpować każdy potrafi......ale napisac co cie wkurwia to już problem.....sram na to......ale jesteście tolerancjyjni i wogóle cool....tacy extra...wiecie dlaczego to forum schodzi na psy???....bo jakieś cioły nie pozwalają na to żeby pisać co ci nie pasuje..a potem dziwić sie że każdy tylko o dragach i duro pisze......kurwa jakl ludzie zaraz cie zjebią za to że masz wogóle właśne zdanie i myślisz samodzielnie to sie nie dziwie dlaczego nie poruszane są ciekawe tematy.........już nie mówie na temat tego zdjęcia i co gośc napisał...ale ogólnie....matki teresy.......a wieczorem pójda na miasto i będą śmiały sie na przykład z jakiegoś inwalidy...i z innych podobnych.....taaa obrońcy ucisznionych...jak ktoś gada pierdoły to wytłumaczcie w którym miejscu sie myli a nie od kurw jechać.....PEACE!!!!!!
Bartuch
Kontakt:

Post autor: Bartuch »

haha, zobaczcie fotke roweru pana wd40, lol co za kretynizma, ma z tylu tarcze a z przodu v-ka. A do bo bika na ramce gianta, to sam chcialbym takiego miec, tyle, ze ramka mogla by byc troche miejsza (tama z 19' o ile mnie oko nie myl, ale koles moze ma 210 wzrostu :Pi) i do 4x w sam raz.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

wmawiacie sobie ze rower na ramie do xc bedize dobry do 4x - nie bedzie :| nic tego nie zmieni. kretynizmem tego bym nie nazwal ale moze - brakiem wiedzy? albo zwykly szpan? etc.. ktos ma kase - sklada cos takiego. poza tem co wy taki chlew robicie - kurwa **** pierdolenie itp... a niby bikerzy powinni sie trzymac razem. zastanawiam sie czasem czemu w szklarskiej nie ma jednego wielkiego mordobicia... :P ale widac niektorzy tylko w gebie mocni...

bartuch - jgo sprawa gdzie ma tarcze. a moze np ma ujebany adapter? albo kolo mu sie rozlecialo i ma zastepcze, co pod tarcze mocowania nie ma?! moze mial dwie tarcze ale przednia sie pogiela?! kurfa komtunuujecie bez sensu temat, jak macie stresa i chcecie sie wyzyc to se porzucjajcie lotkami w zdjecie kogos kto was bardzo wkurwia. pograjcie w q3 na kompie. :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

oups jestem kretynem :/ mam rame do atb która dała mi o tym znac i się złamała ;) do tego rst do nie wiem czegoi lekko freeridowy osrzęt jestem kretymen :(

buahahahha lole z was i nie wracajmy do tego tematu
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
Zablokowany