Mam zamiar kupić rame Destroyer jump 2007 i amorek Duro E... Czy to dobry sprzęt jak na początek,czy może połame się przy samej nauce skakania z dropów?
mam ok 750zł... a więc za tą kasę sprzętu marzeń się nie kupi ale ja dopiero zaczynam ostro jeździć i mam nadzieje że ten sprzęt mi wystarczy.... no chyba że macie jakieś inne propozycje...
Szukaj używanego Dragstara, albo Cocaine [kumpel ma za 150zł]. Sprzęt prawie nie do zajechania, oczywiście w granicach nowrmy ;] Do tego duro E będzie lepsze od D i w sumie set dobry na start. Na dropy to da rade na lajcie, bo przecież nie będziesz na początku skakał po 5m tylko max. metr...
djd 07 jest dobry i prace ma odpowiednia i prosz enie mow ze e lepsze bo w tym momencie powtarzasz pierodly dotyczace rocznika 06 i wczensiej ale 07 to juz zupelnie nowy sprzecik...
Johnyk nie przesadzaj metrowy drop to na mieście na płaskie ;P, ale i tak to powinno starczyć, ja teraz będe się uczył dropa 1,6-2m na cocainie za 200 zł nowa taniej o 50zł bo odpryski miała( 3 białe kółka przy główce) i amorek xcr ;P Mam nadzieję że wytrzyma
Adam1824144 kumpel ma na sprzedaz uzywanego czarnego dragstara 14" i pomaranczowego xcra07'. Za draga chce 140zl a za xcra chyba 100zl(nowka).
Ja bym polecal draga jak co to pisz na gg 1110229
mysle ze najlepszy bedzie uzywany dragstar lub dartmoor z Duro (xcra odrazu sobie odpusc) ale jakie to juz Ci nie doradze, to nowe wyglada na porzedniejsze, miałem dawno temu, jak zaczynałem Duro D, wyrwało dolne golenie... ;P
Warto też poszukać używki Dangerous mike DS za 200-250 zł cos sie znajdzie i wtedy zostaje te 500zł na jakiegos uzywanego shermanka, drop offa czy cos w tym stylu.
hmm moim zdaniem Bombell dał ci świetną radę. Ja sam sprzedałem Pitbulla za 300 zł a wiadomo że DM dual slalom w Pitbull to ramki z wyższej półki po co masz sie pakować w Draga jak za 50 zeta lub prawie 100 zeta więcej masz świetną ramkę która wytrzyma bardzo dużo. A tak to odłóż jakieś jeszcze grosze i porozglądaj sie za dobrym używanym sprzętem i możesz coś konkretnego dorwać