Duro - hamulec tarcza
Duro - hamulec tarcza
Warto dawac do duro hebel na przód (Avid bb5 lub octane One) pytam bo podobnież często pęka tam te mocowanie adaptera i przy okazji jaki adapter do tego? (duro roczik 2006)
Ok, dzięki poczekam na przypływ gotówki i od razu zmienie widelec + hamulec, wole nie ryzykowac a na tym v-braku wytrzymam te pół roku, nie chce zakładac jeszcze jednego tematu a wiec pytam tu; jstem konkretnie zielony z tych adapterow itd.
a wiec chcialbym włożyc na tył hamulec Avid BB7 z tarczą 203mm(http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=22191) będe musial jakieś dokupowac adaptery czy cos takiego? czy kupje hamulec z chainreaction montuje i jeżdze?
btw. piasta joytech 6 dziur
a wiec chcialbym włożyc na tył hamulec Avid BB7 z tarczą 203mm(http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=22191) będe musial jakieś dokupowac adaptery czy cos takiego? czy kupje hamulec z chainreaction montuje i jeżdze?
btw. piasta joytech 6 dziur
ja brał bym bb octane one to nic innego jak black box niby dobry ale trudno go wyczuc. Co do Duro i tarczy ! śmiać mi sie trochę chce Ja jakoś jeździłem na duro 2 sezony kumpel (1 właściciel) jeździł 1 sezon i za grosze sprzedałem innemu kumplowi który niestety połamał go ale przy nie dolocie na step up'a
.
Więc w historii Mojego duro były 2 mechaniki i 1 chydraulik syćkie z 203 mm tarczami. A nie wydaje Mi sie zebym był jakimś wyjątkowym człowiekiem.
Wszyscy narzekają na duro bo to tani amor, a najbardziej krzyczą Ci którzy nie widzą nic więcej poza Marcokami. Ile to razy widać było jak ktoś pyta sie jaki amor do 500pln a dostawal odp. " w tej cenie to tylko duro! nie lepiej do zbierac 600pln i kupić drop off'a ??) Hahhaahhahahahahhaaha az Ku*e pod siebie ze śmiechu zrobiłem
.
Sory ale jakoś mi sie włączyło to i musiałem sie wyżalić !

Więc w historii Mojego duro były 2 mechaniki i 1 chydraulik syćkie z 203 mm tarczami. A nie wydaje Mi sie zebym był jakimś wyjątkowym człowiekiem.
Wszyscy narzekają na duro bo to tani amor, a najbardziej krzyczą Ci którzy nie widzą nic więcej poza Marcokami. Ile to razy widać było jak ktoś pyta sie jaki amor do 500pln a dostawal odp. " w tej cenie to tylko duro! nie lepiej do zbierac 600pln i kupić drop off'a ??) Hahhaahhahahahahhaaha az Ku*e pod siebie ze śmiechu zrobiłem

Sory ale jakoś mi sie włączyło to i musiałem sie wyżalić !
-
- Kontakt: