UWAGA NA ORANGE 223 DH NA ALLEGRO !!!!

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

tą opaska to napewno chciał wahacz skleić, odrazu widać...no a wgioty pewnie chciał ukryć, ale niechcący zrobił im zdjęcie i tak jakoś wyszło...nieżle się usmiałem to wszystko czytając
http://dhcyc.pinkbike.com
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

O ile jeszcze mogę się wtrącić to rozstrząsając dyskusję o spawaniu tej ramy, to użytkownik kieł spawał całkiem inny model orange-a, zdecydowanie nie 223 ;)
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

Panowie!!!!
tak sobie czytam co tu napisane i dochodzę do wniosku, że osoba zakładająca ten temat powina dostać ostrzeżenie (same, niesprawdzone pomówienia), poza tym bez urazy ale "gów**" kogos obchodzi co kto sprzedaje na Allegro, taki topic powinien być zaraz usunięty przez Moderatora, tym bardziej gdy okazuje się, że rama jest w porządku a sprzedawca uczciwy!! A tu co jeszcze moderator podaje nick i szczegóły: "Rower sprzedaje 14 latek z Rybnika na forum dhz jako "Kieł" tak mi też się zdawało, że jak kupił tą ramkę to ją potem spawał, " Kolego jakbyś mi taki numer wyciął, to za godzinkę jest odpowiednie pismo do odpowiedniej osoby w odpowiednim urzędzie i do właściciela domeny internetowej z pismem o odszkodowanie!!!! - uwierz mi zakończyło by sie ugodą na kilka stów PLN.
Chłopakowi co sprzdaje ramę zrobilście świetna antyreklamę gratulacje... , pomyślcie za nim kogos na drugi raz oskarżycie!!!
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

snizy wiesz co ci powiem...

Już kiedyś taki ziomek chciał mnie zrobić w h*ja właśnie na takim samym Orangu. Miałem się z nim zamienić rame za rame. Pokazał mi zdjęcia i właśnie na wahaczu była taka sama opaska jak na aukcji u kolegi więc wolałem żałożyć temat. Jednak dhcyc pisze to co ja że jednak coś z wahaczem jest nie tak a o 2 wgniotach niema mowy. Ciekawe jak byś się zachował jak byś kupił taką rame myśląc że niema żadnych wgniotów a jednak by były...
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

Rozumiem Cię, zrobiłeś to w dobrych intencjach ale mimo to, cała ta sytuacja wyszła trochę dziwnie, obrzuciliscie chłopaka "błotem" i to na własnych głupich domysłach, tak się poprostu nie robi, a o Panu szanownym Wielkim M się już nie wypowiem.
Zaborowski1 pisze: że niema żadnych wgniotów a jednak by były...
polecam okulistę, widac na fotkach wyrażnie, poza tym taki sprzęt za taką kasę odbiera się osobiście.
Zaborowski1 pisze:Jednak dhcyc pisze to co ja że jednak coś z wahaczem jest nie tak
jak dla mnie to to była IRONIA w Jego wypowiedzi, hehe
Proponuję od razu wkleić tutaj połowę aukcji na Allegro używanego sprzętu, bo ma jakieś ryski, nakleji itp...
Zaborowski1
Kontakt:

snizy no ok załóżmy ze ktoś mieszka 600km od gościa i ma walić do niego te 600km i wrócić z pustymi rękami bo na ramie były wgnioty o których na aukcji nie było mowy ?? a po drugie czy ja gdzieś napisałem o TK że jest H*j , skurw*syn , ***** ,****** ?? chyba nie ;/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Zaborowski1 to co napisal dhcyc to sarkazm,pozyjesz jeszcze pare lat i zrozumiesz.
tak jak pisalem powyzej:w wypadku orange'y opasek (zipow) uzywa sie do MONTOWANIA HEBLA,ew przerzutki jesli komus sie naprawde nie chce.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Zaborowski1
Kontakt:

piotrex no dobrze , rozumiem ale chodzi o to że już ktoś mnie na tym zrobić w h*ja , i na takim Orangu też była taka opaska tyle że jak się później dowiedziałem to było zaspawane...
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

Zaborowski1 mam nadzieję, że będziesz jeździł na zawody, bo z chęcią zamienię sobie z Tobą parę zdań. Twój poziom intelektualny jest chyba trochę niski.. jak można nie dostrzec tak banalnego sarkazmu.

Prosiłbym jakiegoś moderatora o skasowanie tematu, bo wszystko jest chyba jasne(?), a mi to tylko antyreklamę przynosi, chociaż chyba zostawiam orange :)

pozdro
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Zaborowski1
Kontakt:

TK A o czym mam z tobą rozmawiać ??

Poprostu wydawało m się że jest coś nie tak z wahaczem , bo było na nim widać jakąś opaskę , a do tego nie było wyraźniej fotki wahacza. Jednak się pomyliłem , za co moge jedynie powiedzieć przepraszam !!
Zablokowany