Stop mtb na zajezdni?
Stop mtb na zajezdni?
http://www.zajezdnia31.pl/ jakiś żart czy co?!
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
-
- Kontakt:
Michal4X bo mają jakąś awarie strony ;/
W każdym razie chodzi o to że siwy myślił sobie że chce zamknąć zajezdnie dla mtb a zostawić tylko bmxy, deski i rolki. Nie rozumiem kopletnie jego decyzji, ale trzeba by było coś zrobić żeby jego pomysł nie doszedł do skutku...
W każdym razie chodzi o to że siwy myślił sobie że chce zamknąć zajezdnie dla mtb a zostawić tylko bmxy, deski i rolki. Nie rozumiem kopletnie jego decyzji, ale trzeba by było coś zrobić żeby jego pomysł nie doszedł do skutku...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
-
- Kontakt:
dramat ale coz maku sie nie sieje a sam rosnie tak samo z debilami i zakazami.... szkoda slow a wiecie dlaczego tak jest ? bo najwiecej ludzi przyjezdza na mtb tam...ciekawe czy tez by zrobili tak jak by bmx-sowcy tam przyjezdzali i sie rozwalali i czy tez byl by zakaz wjazdu na Sk8Park hahah dla mnie to jest smieszne przyjedzie ktos z zagranicy bedzie chcial posmigac na mtb a tu lipa to jest posrana polska !! glupi kraj niestety ;/
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
po prostu chłopaki szkoda slow ;/ bo to jest tak chłopaki tam trenują a normalka ze przy treningach kontuzje sie zdazaja a szczególnie przy kminieniu nowych trików ale żeby z tego powodu zrobić zakaz wjazdu na mtb ? to jakiś żart debile downy itp aż mnie kur** krew zalewa szok !! ale nie wiem o co oni sie sraja tam ze niby ktos ich pozwie ? wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc a niepelnoletni musz amiec podpis rodzicow i wyrazona zgode wiec o co kaman ? jedziesz polamiesz sie nikogo sie nie wini !! chyba ze zdazaja sie takie modele jak kiedys tu byl temat bo koles sie rozwalil i krytykowal budowniczych trasy i jeszcze w dodatku duzo sie do niego dołączyło cytuje jednego kolesia wypowiedz uwaga cytat " jak mozna zrobic zakret w odwrotna strone " <hahaha> to mnie rozwalilo naprawde z tego co wiem to chyba mu chodzilo o zakret o ujemnym profilu ale dobra mniejsza o to wracajac do tematu to zdazaja sie takie matoly ale cuz nic sie na to nie poradzi ale wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc i sam wszystkiemu jest sobie winien wiec po kiego grzyba zakazywać jazdę ?
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)