Siemka ;] Szukam tylnej piasty (135mm szerokość i ośka 10mm najlepiej na śruby i na maszynach) do mojego Staba. Czytałem właśnie w sprzętowni o Da Bombach, NS-ach, Novatecach, piszecie że najczęściej sypią się im zapadki w bębenkach.Możecie polecić coś wytrzymałego co posłuży troche dłużej niż kilka miechów.
Pozdro PEES
Dzieki FreeMan za radę, właśnie marzy mi się DT HUGI FR ale na 135mm zajebiście trudno je dostać, była kiedyś na allegro ale znowu na oskę 12mm i zanim znalazłem faceta który by mi ją podtoczył do 10mm ktoś ją kupił Co do CK to polski dystrybutor lekko przegioł z ceną , nie wiem może nie znają obecnego kursu dolara
dabomb jest bardzo fajna, co prawda mam krótko, ale używkę (po dość znanej osobie:] - koło dostawało po d.. ostro, jak ostatnio zobaczyłem na filmie to mi sie smutno zrobiło )
Wymieniałem łożyska osi na nowe (i te i 2 w bębenku to ogólnodostępne 6001 - np skf 60012rsh za 10zł)
Dziękówa Hope na pewno jest wypas ale troche droga więc czas zacisnąć pasa i kombinować kase ale rozważam jeszcze tego Da bomba HSR 10, mam kogoś kto mi sprzeda używke tylko właśnie ma problem z zapadkami, wyrobiły się i można by je wymienić tylko gdzie? Może wiecie gdzie mógłbym to załatwić w krakowie
POZDRO
teamowe rowery banshee jezdza na piastach funn'a. takze polecam. u dystrybytora na PL kupisz taka jak szukasz za 350zł 32otw. Piasta wieczna i pancerna!