Cannondale-ktoś wogule kupił??
elo elo
miałem keidys \canonna v700 :)
zajebista mszyna do xc
leciutka bo to caad 3
z fattym :)
skoku moze z 50 ale starczało :)
i niewiem czemu bluznicie na cannony..według mnie to najlepsze rowery do xc na swiecie :)
niesamowicie sztywne przy niskiej bardzo masie ...........
serwis jest tylko drogi bo czesci trzeba asz z holandii srpowadzac:)
dlatego swojego sprzedałem :)
ale to była wypas maszyna...
dobry był takze osprzent-coda...robiony specjalnie dla canonna.. :)
miałem keidys \canonna v700 :)
zajebista mszyna do xc
leciutka bo to caad 3
z fattym :)
skoku moze z 50 ale starczało :)
i niewiem czemu bluznicie na cannony..według mnie to najlepsze rowery do xc na swiecie :)
niesamowicie sztywne przy niskiej bardzo masie ...........
serwis jest tylko drogi bo czesci trzeba asz z holandii srpowadzac:)
dlatego swojego sprzedałem :)
ale to była wypas maszyna...
dobry był takze osprzent-coda...robiony specjalnie dla canonna.. :)
live fast
die young
die young
moj kumpel ma cannondale v killer najwyzszy model,rama jest do xc i jest bardzo lekka.Ramka ma juz ladnych kilka lat (4 albo 5) kumpel malo nie wazy,napierdala na tej ramie jak wlezie,skacze schody,dropy i NIC! nawet tylnie widly sie nie wygiely,no musze przyznac ze ramka wogole nie jest do skakania ,on ja katuje po maxie i nic a nic.Ale z drugiej strony firma cannondle wsrod rowerow jest jak aston martin wsrod 4 kolek,wiec czego innego sie spodziewac.Takze teraz jak cannondale wydal rame do dualu,dirtu i streetu to bez wachan bym ja kupil jak tylko bym mial hajsy.Do tego dozywonia gwarancja i mozliwosc posiadania jednej z najlepszych marek na swiecie :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
mala poprawka
Cannondale nie szlifuje spawow--mogloby to oslabic sam spaw. Zamiast tego ramy sa podwojnie spawane (najpierw waski spaw ktory stanowi cos na wzor kregoslupa a pozniej drugi szerszy) nastepnie spawy pokrywane sa jakas tam szpachla i dopiero ona jest polerowana. Jaki jest efekt tego niektorzy wiedza bo widzieli :D
I jak tu sie dziwic ze to tyle kosztuje??
Cannondale nie szlifuje spawow--mogloby to oslabic sam spaw. Zamiast tego ramy sa podwojnie spawane (najpierw waski spaw ktory stanowi cos na wzor kregoslupa a pozniej drugi szerszy) nastepnie spawy pokrywane sa jakas tam szpachla i dopiero ona jest polerowana. Jaki jest efekt tego niektorzy wiedza bo widzieli :D
mala poprawka
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
a właśnie ktoś chce kupić Cannondale mam na zbyciu jak ktoś chce zdjęcia to piszcie na satanq@wp.pl a ja wam wyśle!
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250