na wstepie chcialbym zaznaczyc, ze napisales temat w najglupszy mozliwy sposob, chyba obracasz sie w malointeligentnym towarzystwie, skoro preferujesz taki sposob pisania
co do tematu... ArthurGreen to spoko gosc, mialem mu pomoc w zlozeniu roweru dla ciebie...ale teraz tego na pewno nie zrobie po przeczytaniu twojej wiadomosci do Artura oraz tego postu... piszesz, ze rodzice nie pozwalaja ci wplacic zaliczki... albo zalatwic tego inaczej.
To jesli tak jest, to chyba masz 15, a nie 20 lat.
jesli myslalbys chociaz troche, to zaproponowalbys np zalatwienie tego przez allegro, albo spisal umowe, a nie piszesz na forum w jakims pokemonowym jezyku "elo ziomki moje kochane, spoko jest ten Artur czy nie, bo mysle, ze chce mi zabrac pieniadze? - Hmm, a moze to oszust? Koledzy napiszcie co o nim wiecie, jakie majtki nosi?" .
a poza tym... pomyslales czasem, ze on czyta to forum i to bardzo czesto... i sie pewnie zdziwil jak zobaczyl twoj temat. ja bym sie zdenerwowal na jego miejscu...ale to juz nie moja sprawa...
Za pozwoleniem kolegi, zacytuje kawalek wiadomosci od autora tematu:
"interesują mnie wyłącznie rowery które wymieniłem w tym mailu, żadne inne mnie nie obhcodzą, kolejnośc wymienionych kóz w tym mailu ma znaczenie i to będzie tak: 1.Azonic Eliminator, ramka rozmiar 17 cali, 24 biegi, amorek przedni dwópółkowy, koła 26 cali, oponki 26x2.50 nie grubsze i nie cieńsze, 2.Giant Faith 3, ramka rozmiar 17 cali, kolor niebieski, 24 biegi, amorek przedni dwópółkowy, koła 26 cali, oponki 26x2.50 nie grubsze i nie cieńsze, 3.Giant Glory, ramka rozmiar 17 cali, 24 biegi, kolor niebieski, amorek przedni dwópółkowy, koła 26 cali, oponki 26x2.50 nie grubsze i nie cieńsze, w przypadku Azonica jeżeli dasz radę to postaraj się złożyć go tak żeby wyglądał jak ten na zdjęciu, no i jeszcze doszła bardzo bardzo bardzo ważna sprawa, a mianowicie: moja rodzina absolutnie nie zgadza się na to żebym dał zaliczkę, powiedzieli mi żeby to wszystko odbyło się w następujący sposób: najpierw złożysz mi rowerek i wyślesz go do mnie, a ja go przy odbiorze wyjmę z opakowania i obejrzę, a dopiero potem ci zapłacę, nie zgadzają się absolutnie na inny sposób załatwienia tej sprawy, jeżeli ich nie posłucham to z kozy nici, matka z ojcem nie dadzą mi kasy na rower, zgadzają się jedynie na to że jeżeli zrobisz tak jak napisałem to dostaniesz parenaście złotych darmo, czyli że jak najpierw mi kozuchnę złożysz i ją odbiorę to dam ci parenaście złotych za takie a nie inne załatwienie sprawy, proszę cię więc o to abyś się zgodził na to, innego wyjścia nie ma, pozdrawiam. "
LUDZIE - OPANUJCIE SIE !!!
Kto by chcial dostac "parenascie" zlotych za zlozenie roweru ?
Gwarantuje ci, kochany autorze tego tematu, ze nie znajdziesz takiego jelenia.
Poza tym... o czym ty w ogole piszesz...Giant Glory...sama rama 4k kosztuje

No ale to mozna wybaczyc, skoro sie nie orientujesz w temacie...
To jakas parodia jest - Gosc stawia warunki jakby jakims kur*a panem i wladca byl. jak sie rodzina nie zgadza na to, to idz do pracy i kup sobie rower w sklepie.
przepraszam za ta byc moze ostra krytyke, ale to jest juz przegiecie... ludzie, miejcie pewien umiar i troche oleju w glowie !
pozdrawiam