Fry pisze: w terminie nie później niż do jutra, do godziny 12:00.
zdajesz sobie sprawe, ze nie wszyscy siedza przyklejeni do monitora przez caly dzien, lub tez z pracy nie maja technicznej mozliowsci dostac sie na swoja skrzynke pocztowa (proxy) ? wrzucajac takie info o 19 godzinie delikatnie mowiac, mozesz skreslic szanse paru osob na bycie wylosowanym...
nie mowiac o tym, ze nie na wszystkie pytania zadane przez mnie we wczesniejszych postach znalazla sie odpowiedz w tej dyskusji - zas na stronie zawodow nie ma nawet FAQ zrobionego...
Forum dh-zone nie jest oficjalnym medium informacyjnym Organizatora. Po raz kolejny: "Wszelkie sprawy zgłaszamy pisząc pod adres: info@solnydownhill.pl"
Informacja tyczyła się osób bardzo chcących otrzymać potwierdzenie. AntySpamy czasami wycinaja wiadomosci, wiec zrozumiale jest ze ktos czekal i nie dostal.
Nie było jeszcze takiego przypadku (i nie widze takiej mozliwosci) aby ktoś, kto poprawnie zakonczył wypelnianie formularza zgloszeniowego nie znalazl sie w bazie danych.
Pozdrawiam wszystkich, a szczegolnie tych z Bydgoszczy
T. Ryncarz
(znow goscinnie)
a cha czyli miałem czas do dzisiaj do 12tej - by się upomnieć.
Szkoda, że w takiej sytuacji informacja ukazuję się na kilka godzin przed końcem terminu.
Fry chciałem zwrócić uwagę, że na odp. na maila czekałem 3 albo nawet 4 dni
No i gdzie i kiedy będzie lista zawodników?
A już tak nawiasem mówiąc to w tym temacie na forum można znaleźć nie porównywalnie więcej informacji niż na waszej stronce
GÓRNIK pisze:zastanawia mnie ilu chętnych "się nie dostało"
Nie martw się, myślę że takich osób będzie i tak mniej niż tych które się dostały ale "rozmyślą się" gdy trzeba będzie wpłacić kapustę ... i kilka dni po terminie zapłaty wpisowego dowiemy się że zwolniło się kilkadziesiąt miejsc bo goście powysyłali swoje zgłoszenia tylko tak na wszelką wszelkość żeby zaklepać sobie miejsce.
jak coś to ja Ci towarzyszącą odstąpię ;];]
też się dostałem ;]
powinni forum na stronie zrobić , żeby bikerzy mogli sie zgadać co do dojazdu itd ..;]
pzdr
Witam
Mam takie głupie pytanie, mam nadzieję, że przez "osoby towarzyszące" rozumiecie Swoje dziewczyny:) ?? bo nie chciał bym być jedynym który zabrał z Sobą Swoją ładniejszą połówkę:)
Pozdrawiam
pepikDH^: musisz iść do zakładu ubezpieczeń, wykupić sobie polise/ubezpieczenie i pokazać w czasie zawodów ta kartkę, którą dostaniesz od ubezpieczyciela.
a można jechać na własne ryzyko? ile takie ubezpieczenie kosztuje?:/ F***
Miałbym jeszcze pytańko czy będzie można na chwile wyjechać sobie na powierzchnię żeby coś zrobić czy cza tam pod ziemią siedzieć aż do niedzieli THANXXX
db DZIĘKI, wnioskuje że trzeba sie ubezpieczyć na dwa dni(sobota/niedziela) ..kurde z 40zl będzie to kosztować:/ nie da sie bez tego szitu pojechać? nie ma tam ani kamieni ani korzeni,drzew..czuje sie jakbym marnował tą kasę:/
pepikDH^
Takie wymogi kopalni
a cala reszta co nie ma ubezpieczenia to uwaga.
Jako że większość z was nie wie gdzie ma się ubezpieczyć informujemy, przed zawodami będzie możliwość ubezpieczenia się za około 25zł przy biurze zawodów. Jest to ubezpieczenie na cały okres imprezy.
Pozdrawiam Michał
[url]http://frycio.pinkbike.com/[/url]
[url]http://www.bikecrew.org[/url]