...magury hs 33 ...
...magury hs 33 ...
potrzebne sa adaptery na magury hs33 na sztywne mocowanie.....
jak ktos ma albo wie gdzie to mozna w polsce dostac to piszcie ... jak co to moje gg to 6136126
nie znam sie na tym ... to jest pytanie od mojego kuzyna trialowca wiec pisac ........... ;-)
pozdro
jak ktos ma albo wie gdzie to mozna w polsce dostac to piszcie ... jak co to moje gg to 6136126
nie znam sie na tym ... to jest pytanie od mojego kuzyna trialowca wiec pisac ........... ;-)
pozdro
spoko to sa hamulce szczekowe..... owszem
ale qzyn jest trialbikerem <ale zabrzmialo>
i potrzebne sa adaptery na sztywne mocowanie.... to takie cos gdzie masz cztery piwoty :) [nie mylic z 24 i 26 cali]
i tak ot... jaka najszersza obrecz da rade wlozyc do magury hs33 i tiralowej ramki mielca quatro z cnc....
nie pytac mnie o wiecej bo wiecej nie wiem :)
pozdrawiam
ale qzyn jest trialbikerem <ale zabrzmialo>
i potrzebne sa adaptery na sztywne mocowanie.... to takie cos gdzie masz cztery piwoty :) [nie mylic z 24 i 26 cali]
i tak ot... jaka najszersza obrecz da rade wlozyc do magury hs33 i tiralowej ramki mielca quatro z cnc....
nie pytac mnie o wiecej bo wiecej nie wiem :)
pozdrawiam
-
- Kontakt:
...magury hs 33 ...
Co do obręczy to napewno do tych hamulców wchodzi DX 32 (chyba Blind jeździ na takim zestwie) i myślę że z Mielcem nie będzie problemów. A ogólnie co do Magur to popytaj Stacha (za parę dni wraca) albo Majkela w Serwisie lub ewentualanie wejdź na forum trialowe.
"The rulez are made to be broken"
hs33
no witam. jakos tak zaszłem sobie na dh zonca i postanowiłem odpowiedzieć na sensowne pytanie:] A więc adaptery takie można kupic i sa potrzebne na sztywne mocowanie mozesz je dostać na tej strocne www.biketrial.pl.........tam masz porzadne forum bez debilli (nie to co na dh zoncu) i całkiem dajny sklepik:] Co lpesze dragstar czy point???<dajcie jeszcze raz to pytanie kocham je> Pozdrawiam wszytkich bikerów którzy coś robie a nie kupja rowery:]
http://www.sklep.biketrial.pl/product_i ... ucts_id=48
reczywiśćie tylko z ramą hmm a może dorobić coś takiego ??
reczywiśćie tylko z ramą hmm a może dorobić coś takiego ??
A tam