Z1 wedge, Jakie są wady???

Fallout
Kontakt:

Z1 wedge, Jakie są wady???

Post autor: Fallout »

Witam. Mam jechać jutro po tego amora do jednego gościa. Zanim go kupie musze dokładnie zlookać czy nie ma żadnej wady.. pękniećia czy czegośpodobnego. Założyłem juz podobny topic ale ciężko coś wywnioskować... Na co najbardziej zwracać uwage biorąc tego amora używanego ??
Cena to 580 zł :D
Pozdro
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

golenie gorne/dolne(rysy skrzywienia)
korona i podkowa(pekniecia)
mocowaniwe osi:]
a z bebechow to niech ktos inny napisze bo budowy marcokow od srodka tak dokladnie nie znam i nie wiem co sie moze zepsuc i po czym to stwierdzic:]
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

biezesz dajesz na najmiekszy czyli wykrecasz te sruby w goleniach od gory do poziomu rownego z czyms tam - domyslisz sie. Pouginaj go posluchaj czy slychac chlupot oleju. Jak bedzie taki e bulbul bul to jest git. No i oczywiscie na golenie gorne i czy po ugieciu zostaje brud na goleniu na poziomie ugiecie(spr. czy uszczelki jeszcze dobre) a i wogole czy dobrze chodzi
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

nie rozumiem cie, zakladasz drugi taki sam post.
chyba wszystko co trzerba bylo napisali ci ludzie w poprzednim, tak wiec po jaka cholere ten post?
zajrzyj do tamtego, przeczytaj go trzy razy i bedziesz wszystko wiedzial
sikun jestes...
Mati FR
Kontakt:

Post autor: Mati FR »

Dobrze jak będzie pisało " made in Italy " to jest ważne !!! Nie wskazane są też rysy na górnych goleniach... No i sprawdż czy nie ma luzu.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

taaak bo te made in italy maja silniki odrzutowe, zmieniaja kolor chlupia dresiarzom olejem w oczy imaja mozliwosc ewolucji w monstera po wykreceniu sroby mocujacej super nowoczesny monitor plazmowy z kompletem glosnikow dolby sorround
:]
to byla ironia
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

może pojedź z komś kto się dobrze zna na amorach. tzn. wie co jest w środku, rozbierał je, zna się na tłumikach i takie tam. Niektórzy powiedzą żebys zajrzał do środka, ale skąd masz wiedzieć że to co tam ujrzysz będzie w porządku. Wieć moja rada: Jedź z komś kto sie dobrze zna na amorach.
Fallout
Kontakt:

tak chyba zrobie.. ale ten ktoś tez moze sie mylić :P a czy w Z1 też pękają korony tak jak w DJ`ach ??? czy tam są zupełnie inne i nie ma z tym problemu ??
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

z tego co mi wiadomo, w wedgu nie pekaly korony, ale boster.
sikun jestes...
Fallout
Kontakt:

a dirt jumper np. III jest duzo bardzoej wytrzymały ??
ODPOWIEDZ