no wiec.. chyba najwyzszy czas zmienic geje .. ( zaraz jak wylecze kontuzje )... kiedy przesiadlem sie z moich DeONE na FUNNy kumpla... to zupelnie inny komfort i wrazenia z jazdy.. ( a do tej pory myslalem ze to wina butow ) no wiec pyt. pedaly z zajebistym trzymaniem do 150 zl?
Witam nie chcę zakładać nowego tematu zatem zamierzam kupić pedały i zastanawiam się czy kupić DARTMOOR bloody marry czy dołożyć i kupić PRODIGY TINKIE WINKIE będą używane do DIRTU i FR
Z wlasnego doświadczenia wiem ze Pancake umierają po około 2 miesiacach. Teraz mam juz 3 pare i chyba kupie wreszcie jakies lepsze na maszynach. klexuh Moze kup sobie Ns Legeaters? moj kumpel jezdzi cały sezon i nie ma zadnych luzów. Cena cos kolo 200zł wiec musialbys troche dolozyc.
Z wlasnego doświadczenia wiem ze Pancake umierają po około 2 miesiacach. Teraz mam juz 3 pare i chyba kupie wreszcie jakies lepsze na maszynach. klexuh Moze kup sobie Ns Legeaters? moj kumpel jezdzi cały sezon i nie ma zadnych luzów. Cena cos kolo 200zł wiec musialbys troche dolozyc.
Ja śmigam od 3 lat na Reborn Bloodlines Pro i maja bardzo małe luzy i zgubiłem tylko 2 piny a nieźle nimi uderzałem o wszystko :] A dałem za nie 100 zł ...na allegro można dorwać za bodajże 129
refiko o tych pedalach pisalem w pierwszym poscie, ale nie wiem czy mnie bedzie na nie stac... bo na wymiane oczekuje rowniez damper, siodlo i hebel z tylu.. xD
Wszystko zalezy od tego jakie masz buty bo w halówkach nie polecam jeździc,lepiej w takich co masz większy bieżnik.Żadko mi noga spada ale jak spadnie to.....Pozdro