dawidek13-14 pisze:tak cieżko wam ruszyć muzgi ?
muzgi = MÓZGI
proponuję zamiast się rzucać jak ryba wyciągnięta z wody poczytać słownik ortograficzny języka polskiego...
Przepraszam za offtop, ale takie byki muszą być napiętnowane
, koleś mi nie brakuje kultury , pytam się normalnie a oni mi wyskakuja z tekstem , że sie chwale i mówią wszystko co nei jest związane z tematem ...KaczorAC1 pisze: Powiem jedno. Brakuje Ci kultury. Rozkazujesz nam abyśmy szukali Ci
, co jezeli masz w nicku masz nick xxx8-9 , to twoim zdaniem to jest wiek ? To chyba coś sie tobie zdaje ,Shawnphono3 pisze:Dawidek jak widać ma 13 albo 14
Zaborowski1 pisze:zadaj sobie takie pytanie na forum w USA albo w Anglii. Tam na pewno jeździ więcej Orangów i tam dostaniesz z pewnością jakieś konkretne odpowiedzi.
Znasz zasade oko za oko , ząb za ząb ? Jeśli tak to Ci powiem że w ciągu 5 minut bym znalazł potrzebne Ci info. Nie mam jednak ochoty. Dlaczego ? Swoją postawą prezentujesz człowieka , który dostaje wszystko to co chce. Niestety mój drogi... Zycie to nie bajka i czasem trzeba o coś poprosić albo po prostu cierpliwie poczekać.dawidek13-14 pisze:aż mi się chce śmiać co wy za głupoty tu wypisujecie , nie znacie sie nie wiecie , ale i tak uważacie , że jesteście najmądrzejsi na świecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości