Orange 224 2006 a 2007

owczar
Kontakt:

Post autor: owczar »

dawidek13-14 pisze:tak cieżko wam ruszyć muzgi ?

muzgi = MÓZGI

proponuję zamiast się rzucać jak ryba wyciągnięta z wody poczytać słownik ortograficzny języka polskiego...

Przepraszam za offtop, ale takie byki muszą być napiętnowane
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Fox 40 amp bikes?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Powiem jedno. Brakuje Ci kultury. Rozkazujesz nam abyśmy szukali Ci informacji o tym modelu. Teraz Ty rusz mózgiem i zastanów się jak sie do nas zwracasz. Przy okazji google.pl nie boli...
Shawnphono3
Kontakt:

Post autor: Shawnphono3 »

Dawidek jak widać ma 13 albo 14 latek więc pewnie na takim 224 nie dosięgał by do ziemi, czego dowodem moze być jego bogate słownictwo. Nie dziw sie że kazdy sie ciebie pyta czemu wciskasz scieme jak najpierw pytasz sie o odchudzenie bike'a tym samym się chwaląc, a teraz sie bulwersujesz że ktoś wrzuca fote podobno twojego roweru. Dizz
dzwońcie pod 0-700 i pytajcie o bolida
Avalanche
Kontakt:

Post autor: Avalanche »

No, no widać że ktoś sprzedaję tą ramke z twojego rowerka... http://www.allegro.pl/item334006426__or ... _ec70.html :lol:
dh, fr
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Avalanche - Nawet rozsądna cena.. Ale nie o tym tutaj.. Może jednak ktoś odpowie Dawidowi, by w święta syfu nie robić ??

Podejrzewam że piotrex wie, ale z wrodzonej skromności, lub może po prostu z złości za zachowanie autora tematu, nie chce się wypowiedzieć ..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
Shawnphono3
Kontakt:

Post autor: Shawnphono3 »

wlasnie, tak sobie myslalem gdzie widzialem ostatnio ten rower;)
dzwońcie pod 0-700 i pytajcie o bolida
Avalanche
Kontakt:

ArthurGreen Wiesz nie każdy lubi się wypowiadać w temacie w którym autor okazuje całkowity brak kultury oraz nie zachowuje podstawowych zasad ortografi.

Ja osobiście dość często czytam forum dh-zone i mógłbym się wypowiedzieć w niektórych wątkach, ale jednak wstrzymuje się od tego ponieważ czasami nie chce zostać obrażony przez niedokształconych użytkowników, a czasami poprostu autor tematu myśli że jemu wszystko wolno, wiesz ja tu jestem dla przyjemności nikt mi za to nie płaci. Staram się pomagać, ale jeśli ktoś jest bezczelny, to tej pomocy nie uzyska...
dh, fr
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Avalanche w Twoim poście też brakuje 100 % poprawności gramatycznej :P

mógł bym - pisze się razem
nie dokształconych - pisze się razem :mrgreen:

ale co do reszty to się z Tobą zgadzam :)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Avalanche
Kontakt:

hehe... sam sie zgnoiłem, ale powiem ci tyle wkońcu święta są, wiesz co mam na myśli... :mrgreen:

P.S
Poprawiłem... :oops:
dh, fr
Kudłacz
Kontakt:

Post autor: Kudłacz »

To ja Wam w końcu powiem :twisted: czym różni sie rama 223 od 224.......jak dla mnie nie różni się niczym i oprócz tego że jest dość lekka jak na ramę DH to nie posiada innych zalet a system zawieszenia jest delikatnie mówiąc żałosny (ciągnie łańcuch, blokuje się przy hamowaniu itd) i na prawdę dziwię się ludziom kupującym te ramy nie koniecznie do ścigania się, że w dobie zawieszeń "wirtualnych" IRON, SANTA, INTENSE, GLORY, które działaja super, są w stanie wydawać taką kasę na rzecz konstrukcji "BATA"........

Pozdrawiam i Wesołych Swiąt
czarek0223
Kontakt:

Post autor: czarek0223 »

na wstepie wesolego jajeczka.

co do autora to jesli faktem jest, ze kupiles 223 i chcesz kupic 224, bo tamten ci sie przestal podobac to chyba masz cos z glowa, jesli nie to sorry :)

wraz z kupnem ramy zamow slownik ortograficzny. na allegro za grosze chodza :)
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

Kudłacz Jeżeli byś miał chociaż w ręku Orange to byśmy pogadali ... widze , ze pojecia to ty wogóle nie masz na temat 223 a co dopiero 224 ... , nie wiem po co sie wypowiadasz jak nie miałeś i nie wiesz .... , koleś bo to jest niezawodna konstrukcja , jest to rama stworzona do ścigania , latwiej jest ją wyrwać z ziemi , bo glory , v10 iron horse ciężko się wyrywa bo się "kleji podłoża" , koleś nie masz zielonego pojecia i sie odzywasz ... , zastanów sie 100 razy jak coś napiszesz ok ?

KaczorAC1 pisze: Powiem jedno. Brakuje Ci kultury. Rozkazujesz nam abyśmy szukali Ci
, koleś mi nie brakuje kultury , pytam się normalnie a oni mi wyskakuja z tekstem , że sie chwale i mówią wszystko co nei jest związane z tematem ...

piotrex AMP bike , nie jest dystrybutorem orange od 2 lat ...

Fox 40

Orange 224 posiada 214 mm skoku , niżej środek ciężkości , jest lżejsza od 223 o ile sie nie myślę 400 g , jest krótsza

Orange 223 posiada 240 mm skoku .

Shawnphono3 pisze:Dawidek jak widać ma 13 albo 14
, co jezeli masz w nicku masz nick xxx8-9 , to twoim zdaniem to jest wiek ? To chyba coś sie tobie zdaje ,

Ps. Żebyście wy chociaż mieli pojecie o tym co piszecie , przecież jak to czytam to aż mi się chce śmiać co wy za głupoty tu wypisujecie , nie znacie sie nie wiecie , ale i tak uważacie , że jesteście najmądrzejsi na świecie

Proszę o zamknięcie tematu bo nikt nic nie wniósł do tego wątka , tylko filozofów z siebie wszyscy zgrywają !!
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

dawidek13-14 a co myślałeś ?? że dostaniesz pełne dane Orange 223 i 224 oraz ich porównanie ?? zadaj sobie takie pytanie na forum w USA albo w Anglii. Tam na pewno jeździ więcej Orangów i tam dostaniesz z pewnością jakieś konkretne odpowiedzi.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Zaborowski1 pisze:zadaj sobie takie pytanie na forum w USA albo w Anglii. Tam na pewno jeździ więcej Orangów i tam dostaniesz z pewnością jakieś konkretne odpowiedzi.

Bardzo dobra uwaga ;) Jednak trzeba znać jeszcze angielski :]

dawidek13-14 pisze:aż mi się chce śmiać co wy za głupoty tu wypisujecie , nie znacie sie nie wiecie , ale i tak uważacie , że jesteście najmądrzejsi na świecie
Znasz zasade oko za oko , ząb za ząb ? Jeśli tak to Ci powiem że w ciągu 5 minut bym znalazł potrzebne Ci info. Nie mam jednak ochoty. Dlaczego ? Swoją postawą prezentujesz człowieka , który dostaje wszystko to co chce. Niestety mój drogi... Zycie to nie bajka i czasem trzeba o coś poprosić albo po prostu cierpliwie poczekać.

Avalanche miał także sporo racji w swojej wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :D
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Zaborowski1 pisze: zadaj sobie takie pytanie na forum w USA albo w Anglii

skoro on po polsku nie potrafi pisac, to myślisz, że sobie poradzi w obcym języku ?? :mrgreen:

Koniec tematu
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Zablokowany