Ja chiałbym sie dowiedziec jaka rama dlamnie była by najlepsza Jerzdze we wszystkim poniewarz jestem poczatkujacy i chce sprobowac wszystkiego po troche tz fr dh street czasami:) I mam na ramke ok 450 do 500 i myslałem nad takimi ramami: Dartmoor streetfighter, J.Brawno ,DM DS, NS Bitch:) Najbardziej mnie interesuje DM DS 3.0 Moze wie ktos czy na jakims forum nie ma jej do sprzedania:) Tylko zeby oferta była aktualna:)
No ja też raczej nie powiem że Bitch niezniszczalny, mocny... rzekłbym raczej średnio mocny, ale może być. Obstawiłbym raczej na DM DS'a. To bardziej pancerna rama niż bitch
Słownik, słownik, słownik ortograficzny sobie kup. Daj sobie spokój z "jerzdzeniem" "poniewarz" masz spore braki w nauce i przydało by się je najpierw nadrobić. To nie jest sport dla bezmózgowców.
Bombell pisze:Myśle ze nowy Bitch byłby najlepszym rozwiazniem ale drogi. Stary tez daje rade i go polecam.
A ja bym Ci polecał te starsze były faktycznie nie zniszczalne to nowe pękają strasznie pod główką- przynajmniej te 07 z tegorocznymi jeszcze nie miałem dośwoadczeń...
No ja też sam mam 06 i sobie go bardzo chwale. Al te nowe tez ciekawe sa, krotszy tym troche lzejszy. I ponoc inne geo, nie ma juz gwary na dwu poly do 180mm tylko 160 bodajze.
z takich dosc mocnych i uniwersalnych ramek to moze jeszcze DC COCK? za 500zl powinienes wyrwac tylko ze tego malo jest;/
ale jak bedziesz mial odrobine szczescia to kupisz COCKa za tyle...a z wyzej wymienionych to DM DS i bedzie dobrze...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645