Menelstwo... ;)

freeride
Kontakt:

Menelstwo... ;)

Post autor: freeride »

Nawiazujac do tematu 'piszta co chceta'zauwazylem ze rozwinela sie gadka wiec walnalem nowy topic(pewnie nie kazdemu przypadnie do gustu)i tu tez mozecie mnie zjebac,,,,qrwa mam kaca jak ****.Otorz jak wygladaja wasze imprezy,czy robicie je typowo bikerowo czyli chora jazda na biku po pijaku czy jak...pytam z ciekawosci.A moze po wypiciu macie wieksza odwage(ja mialem i zwichnalem se kostke i to nie byla odwaga tylko glupota).Panuje tu wolnosc slowa i piszemy co chcemy,nawiazujac do imprez.
PS.ahhh super temar.Pozdro :D
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

heh co do tfojego podpisu.. gdzieś go widziałem ... chyba na murze jakiegoś budynku.. jak jechałem do zakopanego..:P
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

ogolnie to uwielbiam calodobowe stacje benzynowe i widok ludzi popieprzajacych do pracy na 1 zmiane
bananOs
Kontakt:

Post autor: bananOs »

moje imprezy nie maja nic wspolnego z bikiem oprocz tego ze czasami rozmawiamy na rowerowe tematy na takowych ;)

A TAK BTW KTO NAM ZAMKNAL TEMAT LICZYMY DO 1000-CA ? przeciez to jest offtopic ! Mi sie podobal ten temat i stanowczo protestuje ;P
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

bananos popieram cie nie wiem czemu zamkniety zostal bo w koncu moglbym sie nauczyc liczyc.Amoeba heheheheeheheh i tyle(hmmm na murze-kupie kradziony...?!!).A ja tam lubie mpry i nie to ze jestem zul ale uwielbiam jak mi szumi w czerepie.Pozdro
PS>moze ma ktos na sprzedaz jakas tania pnią(brunetke)z malym przebiegiem?
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
ODPOWIEDZ