Nawiazujac do tematu 'piszta co chceta'zauwazylem ze rozwinela sie gadka wiec walnalem nowy topic(pewnie nie kazdemu przypadnie do gustu)i tu tez mozecie mnie zjebac,,,,qrwa mam kaca jak ****.Otorz jak wygladaja wasze imprezy,czy robicie je typowo bikerowo czyli chora jazda na biku po pijaku czy jak...pytam z ciekawosci.A moze po wypiciu macie wieksza odwage(ja mialem i zwichnalem se kostke i to nie byla odwaga tylko glupota).Panuje tu wolnosc slowa i piszemy co chcemy,nawiazujac do imprez.
PS.ahhh super temar.Pozdro :D
Menelstwo... ;)
Menelstwo... ;)
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
bananos popieram cie nie wiem czemu zamkniety zostal bo w koncu moglbym sie nauczyc liczyc.Amoeba heheheheeheheh i tyle(hmmm na murze-kupie kradziony...?!!).A ja tam lubie mpry i nie to ze jestem zul ale uwielbiam jak mi szumi w czerepie.Pozdro
PS>moze ma ktos na sprzedaz jakas tania pnią(brunetke)z malym przebiegiem?
PS>moze ma ktos na sprzedaz jakas tania pnią(brunetke)z malym przebiegiem?
Podpis: