pomoc w sprawie sklepu Chain Reaction Cycles
Dobra czyli mam liczyc w taki sposob zamawiam przykladowo piaste za 150 funtow nie place nic za przesylke i te 150funtow mnoze przez aktualną wartosc funta czyli obecnie 4,84zł i mam koszt ktory musze zaplacic ? czy dochodza do tego jeszcze jakies oplaty ?
Odrazu odnosnie karty mam konto w mbanku no i sobie wyrobie ta karte kredytowa i jakie sa wysokie oplaty posiadania takiej karty ?
Odrazu odnosnie karty mam konto w mbanku no i sobie wyrobie ta karte kredytowa i jakie sa wysokie oplaty posiadania takiej karty ?
-
- Kontakt:
PutekKonaRowniez sporo zamawiam na CRC i mozesz za dnia sie spodziewac sprzetu.
Raz paczka wyslana od nich do mnie nie przychodzila chyba ze 2 tyg. napisalem maila, ze wciaz nie widac paczki, jesazcze tego samego dnia zadzwonila mila Pani Agnieszka, kierowniczka magazynu z CRC, i usilnie mnie przepraszala, ze moja paczka zaginala w Niemczech, po tygodniu pojawila sie w wloszech, az w koncu do nich wrocila...chyba 3 min, mowila mi jak to jest im przykro z tego powodu, "jej chłopcy" juz wysyłaja dla mnie paczke! kto by sie spodziewal...
nawet tam polski akcent:p
Raz paczka wyslana od nich do mnie nie przychodzila chyba ze 2 tyg. napisalem maila, ze wciaz nie widac paczki, jesazcze tego samego dnia zadzwonila mila Pani Agnieszka, kierowniczka magazynu z CRC, i usilnie mnie przepraszala, ze moja paczka zaginala w Niemczech, po tygodniu pojawila sie w wloszech, az w koncu do nich wrocila...chyba 3 min, mowila mi jak to jest im przykro z tego powodu, "jej chłopcy" juz wysyłaja dla mnie paczke! kto by sie spodziewal...

nawet tam polski akcent:p
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
standardowo wysylaja czyms na wzor naszej poczty "Parcel Force International" - mowie tutaj o zakupach powyzej 100funtow wtedy tą wysylke masz za FREE...
i jest jeszcze druga opcja wysylki za ktora trzeba juz bulic, ale czym sie ona rozni od pierwszej to nie wiem...
i jest jeszcze druga opcja wysylki za ktora trzeba juz bulic, ale czym sie ona rozni od pierwszej to nie wiem...

Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/