trudno mi powiedziec co to za rama ale prawdopodobnie była pęknieta na główce troche ścieli ja z przodu dospawali główkę i te blaszki co masz obok glówki dla umocnienia
ale nie jestem pewien muj kumpel tez mial tak pospawana jak se polamal
na pierwszy rzut oka myślałem ze stary point, ale jak spojrzałem na grubość tylnego widelca to zwątpiłem.. Opal ? Wigry 3 DH ? nie wiem, prawdopodobnie jakiś no name.
Pozdrawiam!
Nie jest to zaden Point ani ballistic poniewaz ma calkiem inny trojkat, Jest to zwykla samorobka przyjrzycie sie 3 zdjeciu a dokladnie na spawy sa to kluski a nie lany ciagiem spaw jak na moje moze to byc polaczenie 2 ramek przedniego trojkata jak i tylniego z innej i poprostu powzmacniane w miejscach gdzie mogla byc polamana ale to jest tylko moje zdanie
Przod wyglada na Point / ballistic ale w sumie to prawie to samo,tylko tylny trójkąt to zagadka. Ale jedno jest pewne nawet jak to byl kiedys 1 rower to byla peknieta glówka i tylny trójkat. Albo jak sugeruje sir ktos 2 ramy pospawane w strasznie Ajnfachowy sposob........... wiec jesli amsz zamiar na tym jezdzic albo znaksz kogos kto ma......... Nie rób tego !! dla swojego dobra !