mam takie pytanko
który ma lepszą prace bo tylko o porównanie pracy i płynności pracy tych amortyzatorów mi chodzi. jeszcze interesował by mnie junior 06 ale chyba to nie za bardzo na miejscu w tym porównaniu :)
nie wiem czy podobna bo super t z tego roku ma tłumik hscv oraz ssv który strasznie rąbie jego pracę o wiele lepiej chodzi monster. Porównywać możesz super t 2003 do monstera bo tłumiki wg specyfikacji są takie same czyli 2x hscv
powiem szczerze ze jakoś nie boje sie tej masy (chociaż nie miałem za bardzo styczności z monsterem wcześniej za bardzo ) dlatego mowie ze inne parametry poza sama praca mnie nie interesują
Piszesz tak bo go nie widziałeś ale to naprawdę kloc każdy Ci to powie te parę kilo naprawdę czuć w rowerze jak jeszcze założysz grubą gumę i lepszą obręcz to prawie 10kg sam przód:/ poszukaj lepiej super t 2003 bo ma te same bebechy chyba tylko nie ma odpowietrznika bo w monstrum jest takowy;p
JA nie mam pojećia co Wam nie pasuje w pracy SuperT 04, jest bardzo dobra, pozwala sie wyregulowac tak samo jak 2x hscv, a nawet lepiej bo mozna jeszce pokombinowac dodatkowo z powietrzem....
bielek a jezdziles kiedys na monsterze 01 ze tak sie wypowiadasz? bo raczej wiekszosc uzytkownikow monsterow 01 nie skarzy sie na jego wage... tak naprawde prawie jej nie czuc
Szakall bo wiekszosc użytkowników monsterów miało mało kontatku z porównywalnym lżejszym rowerem lub (no offence do nikogo ale co chwile widze typa z monsterem co go rower prowadzi ) ale nie szczególnie pracuja na rowerze. Cieżki amor czuć i czy to sie nazywa monster czy co innego to tego nie zmienisz. Mialem widła o wadze monstera 01 i jednak jest duża róznica po przesiadce na 888rc2x.
Nie mozesz porównywac pracy monstera 2001 ktory naprawdę nie ma zadego hscv jedynie regulacje powrotu do superT 04 z ssv i hscv. HSCV zostało wprowadzone w 2002 roku mozesz to sprawdzic na stronie producenta .Polecam superT