Kraków - zaplatanie koła
Kraków - zaplatanie koła
Witam. W którym z poniższych sklepów najlepiej zaplotą koło ?
- Maverick
- Bikershop
- Windsport
- Mbike
- Maverick
- Bikershop
- Windsport
- Mbike
http://tapety1920x1200.blogspot.com
Inzynier szprycha? Poszukaj w necie, podobno gosc najlepiej, najszybciej i w ogole pro elo zaplata kola.
http://www.cyfronet.pl/rowery/s-krakow.html - tu masz linka, gdzies tak w polowie strony jest o nim.
Pozdro
http://www.cyfronet.pl/rowery/s-krakow.html - tu masz linka, gdzies tak w polowie strony jest o nim.
Pozdro
http://tsw.nexto.pl
-
- Kontakt:
Dzięki za wszystkie opinie
Już od ponad dwóch lat nie dawałem koła do zaplatania i nie wiedziałem jak aktualnie wygląda sprawa z zaplataniem w poszczególnych sklepach. Ostatnie rozeznanie w zaplataniu kół w Kraku robiłem ponad 2 lata temu. Zapletli mi wtedy koło w Mavericku ( mam do nich bardzo blisko i wyczytałem, że zaplatanie u nich jest ok) i muszę powiedzieć, że koło było dobrze zaplecione.
Czas jednak leci, pracownicy mogą się zmieniać, podejście pracowników do pracy może ewoluować
i stąd potrzeba zasięgnięcia aktualnych informacji.
A czemu tylko te 4 sklepy ?
Niedaleko pierwszego mieszkam, a koło pozostałych trzech przechodzę praktycznie codziennie
Dzięki raz jeszcze za opinie i pozdrawiam

Już od ponad dwóch lat nie dawałem koła do zaplatania i nie wiedziałem jak aktualnie wygląda sprawa z zaplataniem w poszczególnych sklepach. Ostatnie rozeznanie w zaplataniu kół w Kraku robiłem ponad 2 lata temu. Zapletli mi wtedy koło w Mavericku ( mam do nich bardzo blisko i wyczytałem, że zaplatanie u nich jest ok) i muszę powiedzieć, że koło było dobrze zaplecione.
Czas jednak leci, pracownicy mogą się zmieniać, podejście pracowników do pracy może ewoluować

A czemu tylko te 4 sklepy ?
Niedaleko pierwszego mieszkam, a koło pozostałych trzech przechodzę praktycznie codziennie

Dzięki raz jeszcze za opinie i pozdrawiam

http://tapety1920x1200.blogspot.com
Ja mogę dodać tylko tyle, że bardzo dużo ludzi poleca cyclo centrum, ja w sumie też nie mam nic do zarzucenia temu serwisowi. Natomiast nie zbliżam sie do mavericka. Co prawda nie wiem jak z serwisem (chociaż raz szanowny pan mi powiedział, ze zmiana korby potrwa dwa dni:|) ale niekompetencja obsługi mnie powala ...
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
A dlaczego tak uważasz, jeśli można oczywiście wiedziećpiotrex pisze:
a w mbike'u pracuja straszne matoly ktore w dodatku maja olewczy stosunek do klienta.

warto swoje oskarżenie podeprzeć konkretem.
pozdrawiam
...szef mbike'u
[url=http://www.mbike.pl/Rowery_FSX%283,9529,%29.aspx]Rowery Agang 2011[/url]
prosze bardzo-dwa razy mialem okazje byc klientem Waszego sklepu,za pierwszym razem zaloga byla "zajeta" odpakowywaniem jakiejs nowej ramy z folii,dwoch chlopa bylo tak zajetych ze "nie zauwazyli" ze czeka dwoch klientow 2m od nich.wtedy tez dowiedzialem sie paru "ciekawych" rzeczy na temat widelcow,ale nie powtorze juz dokladnie tego bo to bylo rok temu.
drugi raz byl 2-3tygodnie temu.przyszedl do sklepu,jeden czlowiek siedzial za lada i gadal przez komorke,a drugi siedzial w pomieszczeniu obok i bawil sie telefonem.postalem ze 2m,w koncu osoba nr2 zdecydowala sie zapytac czego mi potrzeba,powiedzialem ze potrzebuje linke,to sie dowiedzialem ze musze poczekac az kolega skonczy rozmawiac.eeee?kolega w koncu skonczyl i zostalem obsluzony.
to nie jest duza sprawa,a zlosci jak jasna cholera jak sie stoi samemu w sklepie i czeka az ktos go laskawie obsluzy.
drugi raz byl 2-3tygodnie temu.przyszedl do sklepu,jeden czlowiek siedzial za lada i gadal przez komorke,a drugi siedzial w pomieszczeniu obok i bawil sie telefonem.postalem ze 2m,w koncu osoba nr2 zdecydowala sie zapytac czego mi potrzeba,powiedzialem ze potrzebuje linke,to sie dowiedzialem ze musze poczekac az kolega skonczy rozmawiac.eeee?kolega w koncu skonczyl i zostalem obsluzony.
to nie jest duza sprawa,a zlosci jak jasna cholera jak sie stoi samemu w sklepie i czeka az ktos go laskawie obsluzy.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
To ja moze jeszcze dodam od siebie:
Jak ostatnio bylem w mbike'u to osoba za lada prowadzila konwersacje przez telefon bynajmniej nie zwiazana z rowerami a tlumek w sklepie gestnial...
Poniewaz z obslugi byla tylko ta jedna osoba wiele klientow z tego tlumku nie wytrzymalo i po paru minutach czekania poprostu wyszlo...
ogolnie rzecz biorac zawsze mam wrazenie ze w mbike pracownicy maja na mysli tylko jedno : "-co chcesz? masz plac i teraz wyp**** "
nie chce generalizowac bo moze mam pecha do waszego sklepu ale narazie moja opinia jest wlasnie taka
Jak ostatnio bylem w mbike'u to osoba za lada prowadzila konwersacje przez telefon bynajmniej nie zwiazana z rowerami a tlumek w sklepie gestnial...
Poniewaz z obslugi byla tylko ta jedna osoba wiele klientow z tego tlumku nie wytrzymalo i po paru minutach czekania poprostu wyszlo...
ogolnie rzecz biorac zawsze mam wrazenie ze w mbike pracownicy maja na mysli tylko jedno : "-co chcesz? masz plac i teraz wyp**** "
nie chce generalizowac bo moze mam pecha do waszego sklepu ale narazie moja opinia jest wlasnie taka
A czepiacie sie. Goście są młodzi i zapierdzielaja z interesem, ktory konkuruje ze starymi wyjadaczami z tej branzy (przynajmniej sie stara)... fak faktem, że swojego czasu byli troche "zacofani", ale widze, ze teraz sklep wychodzi z "kiczu" i pojawiają sie jakieś XTR'y itp (w kontekscie, ze jest na czym zawiesic oko, a nie tylko dartmoor i prodigy)...
Sklep jest dla mnie "sklepem pierwszego kontaktu" (najbliżej mnie)) jak potrzebuje jakies szpargały, linki etc i nie chce mi sie jechac do Cyclo to kupuje u nich;-) Problemów nigdy nie miałem...
Sklep jest dla mnie "sklepem pierwszego kontaktu" (najbliżej mnie)) jak potrzebuje jakies szpargały, linki etc i nie chce mi sie jechac do Cyclo to kupuje u nich;-) Problemów nigdy nie miałem...
-
- Kontakt:
Hi
No niestety, jesteśmy bardziej sklepem internetowym i trudno nie odbierać telefonów,
mam nadzieje że następnym razem obsługa będzie działać sprawniej, dodam że w sklepie pracuje tylko jedna osobą obsługująca klientów w sklepie, reszta zajmuję się tylko wystawianiem, pakowaniem, wysyłaniem towaru - taki dziwny sklep
.
pozdrawiam
P.S. w mbike mamy klucz do mavic'ów UST i zrobiliśmy już nie jedno takie koło
i taki mały off topic (mam nadzieje, że nie podchodzi pod ban
Sklep poszukuje pracownika (sprzedawcy) na pełny etat, może jak już znajdziemy będzie lepiej, hehe
Dla wszystkich niezadowolonych 10% zniżki nawet na linki
No niestety, jesteśmy bardziej sklepem internetowym i trudno nie odbierać telefonów,
mam nadzieje że następnym razem obsługa będzie działać sprawniej, dodam że w sklepie pracuje tylko jedna osobą obsługująca klientów w sklepie, reszta zajmuję się tylko wystawianiem, pakowaniem, wysyłaniem towaru - taki dziwny sklep

pozdrawiam
P.S. w mbike mamy klucz do mavic'ów UST i zrobiliśmy już nie jedno takie koło

i taki mały off topic (mam nadzieje, że nie podchodzi pod ban

Sklep poszukuje pracownika (sprzedawcy) na pełny etat, może jak już znajdziemy będzie lepiej, hehe
Dla wszystkich niezadowolonych 10% zniżki nawet na linki

[url=http://www.mbike.pl/Rowery_FSX%283,9529,%29.aspx]Rowery Agang 2011[/url]
mbike ja rozumiem ze pracownica musza odbierac telefony,ale telefon ktory sie odbywal przy mnie ostatnio EWIDENTNIE nie byl telefonem sluzbowym-rozmowa prowadzona przez komorke chyba z dziewczyna.
poza tym tak jak napisal yasiuuu-na plus powiekszajacy sie towar "na stanie" (wysokie grupy shimano) i to ze jest w centrum /to duzy plus/-sklep na towary pierwszej potrzeby i w awaryjnej sytuacji.
poza tym tak jak napisal yasiuuu-na plus powiekszajacy sie towar "na stanie" (wysokie grupy shimano) i to ze jest w centrum /to duzy plus/-sklep na towary pierwszej potrzeby i w awaryjnej sytuacji.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu