Obęcz na przod

UrGuR
Kontakt:

Obęcz na przod

Post autor: UrGuR »

Siema! Ostatnio pogiąłem 2 tygodniowego Single Tracka, który wydawał mi sie mocny, a padł szybko. Poszedł przy nauce 360-tki co prawda odratowałem go, ale po dzisiejszych jazdach znowu szlak go trafił. Więc zacząłem już zbierać na nową obręcz, ale chce aby następna wytrzymała mi bardzo długo. Mam dwie propozycje. Sun Rims S-type albo Mavic EX-325. Nie wiem, która z nich jest mocniejsza, i nie wiem ile waży ten mavic. Cena jet identyczna bo 129zł, ale chce kupić coś jak najbardziej pancernego i nie wiem na która sie zdecydować. Która według was bedzie mocniejsza no a może macie jakąś inna propozycje obręczy do 130zł. Tak na marginesie z tyłu mam Dartmoor Blizzard, który jest mega pancerny jak narazie wytrzymuje ciężkie katowanie przy nauce trików, ale ma jedna wade waży 910 gram czyli tone. Chce coś lekkiego do max 130zł . Poradźcie coś.
pierdolona emo moda
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

UrGuR pisze:nie wiem ile waży ten mavic
www.mavic.com
I od razu polece Mavica od siebie. A było sporo podobnych tematów. Zajrzyj też do sprzetowni.
Wiktor4 Pisz
Kontakt:

Post autor: Wiktor4 Pisz »

s-type, kumpel ma na tyle. Wytrzymuje spokojnie nie dokręcone 180 i te sprawy. Wydaje mi się że to dobra obręcz, zwłaszcza na przód.
Piona!
Dirrrt !
ODPOWIEDZ