Jak zdobyłem kase na pierwszy rower xD
-
- Kontakt:
Pierwszy rower kupila mi babcia jak mialem 3 lata
No a na moja maszine do DH nazbierałem sam.. pracowałem dość długo w zakładzie śliusarskim do którego musiałem dymać o 4/5 rano jakieś 8km na rowerze:P pracowało sie po min. 10h...rekord to 13,5 h
spawarki, szlifierki i te sprawy hehe
. Później trzeba bylo zrezygnować no to szukalo sie innego źródła zarobku, w tym wypadku oddawałem na złom co tylko było niepotrzebne koło domu. W wakacje chwytało się robote jaka tylko się pojawiła.. Potem trafiła się fucha w firmie oferujacej dostep do internetu, weekendami bo w tygodniu szkoła...no i tak juz sie ciagnie od jakiegos czasu
zobaczymy jak to bedzie po maturze hehe:)

http://www.pinkbike.com/photo/2394101/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam jak kolega Wiktor4 Pisz
a konnice moja kupilem sztywna za kase z bierzmowania+reszta od babki ktorej czesc musialem oddac pracujac na wakacjach u dzisdka z 2 manki rodziny
ale OSTRZEGAM ! Nigdy nie idzcie do roboty do wlasnej rodziny bo jak juz ktos powiedzial "z rodzina to najlepiej sie wychodzi na zdjeciu i jak cie nie wytna" swieta prawda, moj dziadek ma zaklad slusarski i robilem sam praktycznie + malowanie plot 54m wyszlo jakos 2 tygodnie za co dziadek skasowal okolo 2k (ponad nieco nie pamieta dokladnie) z czego ja dostalem 300zl a on za opierniczanie wziol reszte... ale co mialem sie klucic :/ no nic na bujaka zbieram teraz
i ide do roboty na wakacje...ale d nikkogo z rodziny, na pewno wiecej zarobie za 2 tygodnie :/

Be free...
-
- Kontakt: