CHCECIE DIRT JAM ???
siema mamzałewiesci :ponoc dirt u mnie zaosałzniszczony brutalnie i bestialsko spacyfikkowany..
nie wiem jak to wyglada obecnie poniwazprzebywam na wakacjach w zakąłdzie dla umysłowo chorych. W poniedzłek albo wtorek udziel e dokąłdnych szczegóełow wszystkim zainteresowanym tematam. przy okazjie szukam chetnych oczywiscie do reaktywacji moich biednych hopek..
pozd
nie wiem jak to wyglada obecnie poniwazprzebywam na wakacjach w zakąłdzie dla umysłowo chorych. W poniedzłek albo wtorek udziel e dokąłdnych szczegóełow wszystkim zainteresowanym tematam. przy okazjie szukam chetnych oczywiscie do reaktywacji moich biednych hopek..
pozd
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
e ja proponuje i zapraszam do bialegostoku na dircika 29sierpnia. 28 jest wyscig na cztery krzyże ale jebać rejsing... jakis grill przewidziany moze nawet nagrody jakies sie znajda. foty naszego dirciku mozecie obejrzec na www.tajnydirt.friko.pl
nie jest to wersja ostateczna bo w tym tyg bedzie kopara wiec sie poprawi i zrobi dobrze naszym hopkom. teraz napierdalamy w kooperacji z bmxowcami wiec ciekawie napewno bedzie. na dircie znajdzie sie cos dla kazdego. narazie mamy 3 rytmy - duze hopy - tak okolo 4-6m (sa 2hopy a będą 3 albo 4)
stoliki - narazie dwie sztuki a beda 3
i mały rytmik - w tej chwili 7 hop ( w planach 10)
nocleg bedzie zalatwiony za darmo i w sobote impreza w klubie przewidziana
co Wy na to ?
pozdro z bialego
nie jest to wersja ostateczna bo w tym tyg bedzie kopara wiec sie poprawi i zrobi dobrze naszym hopkom. teraz napierdalamy w kooperacji z bmxowcami wiec ciekawie napewno bedzie. na dircie znajdzie sie cos dla kazdego. narazie mamy 3 rytmy - duze hopy - tak okolo 4-6m (sa 2hopy a będą 3 albo 4)
stoliki - narazie dwie sztuki a beda 3
i mały rytmik - w tej chwili 7 hop ( w planach 10)
nocleg bedzie zalatwiony za darmo i w sobote impreza w klubie przewidziana
co Wy na to ?
pozdro z bialego
ok ustallilem wreszczie date
28 sierpnia czyli sobota
sobota dleatego ze jak nie bedzie ogody to mozna zawsze w niedzile przyjechac....
GODZINA 14... (proponuje)
imprezke u mnie w domu oraz ew. nocleg zapewniem
hopy u mnie zoastaly zalane przez rzeke jednak zostaly takze odnowione
wiec wszytko gra
jesli ktos ma jakis szczegulnie warze zapytania (no. chaloalby przyjechac z innego miasta i zanocowac) prosze pisac do mnie na gg 3085561
jutor postram sie wpisac wstepna liste chetnych na w/w impreze...
pytania o paramtry hop ew, dojazd kierojcie rozwnierz na gg
28 sierpnia czyli sobota
sobota dleatego ze jak nie bedzie ogody to mozna zawsze w niedzile przyjechac....
GODZINA 14... (proponuje)
imprezke u mnie w domu oraz ew. nocleg zapewniem
hopy u mnie zoastaly zalane przez rzeke jednak zostaly takze odnowione
wiec wszytko gra
jesli ktos ma jakis szczegulnie warze zapytania (no. chaloalby przyjechac z innego miasta i zanocowac) prosze pisac do mnie na gg 3085561
jutor postram sie wpisac wstepna liste chetnych na w/w impreze...
pytania o paramtry hop ew, dojazd kierojcie rozwnierz na gg
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013