ostatnie 2 tygodnie odpoczywaliśmy od budowy ekipa robiła asfalty na zwykłych ścieżkach rowerowych . Ja zajołem się przebudową toru w Rybniku, zapraszam i czekam na krytykę:) już jest 80% zmienione do czerwca mam nadzieję że damy rade skończyć pozostałe 20 %.
Wracając do Chorzowa. profile na zjazdowej są poprostu usypane i miej więsej prawie gotowe roboty wykańczające dopiero przed nami. Po pięcio miesięcznej przerwie od jakich kolwiek skokuw, skoczyłem przez drogę bez problemu. szczerze to ja bym jeszcze wyłagodził profil wybicia bo lodowanie z takiej wysikości na sztywniaku jest niezbyt przyjemne. Dwuch miejscowych sugerowało aby tak zostało. Więc co w końcu chcecie ? Ja jak jest coś do skoczenia poprostu skaczę i dostowowuję sie do przeszkody, jak nie wyjdzie to trzeba jeszcze raz spróbować
reszta traski ma być w miare lajtowa żeby dzieciaki się nie pozabijały. miały być 4m dropy ale park sie nie zgadza,będą troche mniejsze.
Śmiechu warte jest zachowanie coniektórych i te teksty:) jestem przyzwyczajony . Super zajebiste traski zjazdowe to w górach są a nie na pagórku.
No ale nie ma co się irytować trzeba działać !
P.S. Do ludzi z Gliwic to wy jesteście "porażka" miasto daje wam legalne miejsce inwestuje aż 30000 zł (gdzie budowa takich torów to około 65000 euro) ale dla miasta w którym zainteresowanie jest żedne to naprawde sporo . Zbudowali to kolesie którzy nie mają zielonego pojęcia o profilach itp. oni poprostu usypali kupki ziemi . Prez chyba już 2 lata nikt z was nie wzioł sie za łopaty i nie wykończył tak fajnej miejscówki. U nas w Rybniku niasto dało tylko 15000 zł i wszyscy byliśny szczęśliwi. Ja z paroma kumplami czówałam nad wszystkim codziennie za darmo. Tak jak pisałem zmieniliśmy w zeszłym tygodniu tor w Rybniku , sprzęt dostaliśmy od miasta (koparka, fadroma, wywrotki) a resztę ogarneliśmy sami (profilowanie itp.) i było nas około 20 i karzdy się cieszył że tworzymy coś pięknego i że będziemy się migli tym szczycić.
POLECAM TAKĄ POSTAWĘ TO BĘDZIECIE MIELI ZAJEBISTY TOR!
Jak potrzebujecie pomocy to daj znać ale sam wszystkiego nie zrobię