oboz rowerowy 2k8
No oczywiscie;) Zapomnialem;p Wedlug mnie oboz groochasa jest jedynym slusznym, z dobrymi cenami! Za 1100pln na slowacje z dojazdem i prawie wszystkim(oprocz wyciagow) to bardzo dobra cena! Tym bardziej ze najtanszy z obozow dh/fr w Polsce kosztuje tyle samo:) Mialem jechac na slowacje, ale jednak termin mi nie pasuje;/ No a do winterbergu jednak troszke za drogo;/ Chociaz to tez bardzo dobra cena! 1500pln za oboz w takim miejscu:] No coz, mi juz chyba tylko przyszly rok zostaje bo w tym sie nie wyrobie z czasem i z kasa:(
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
NIe, nie maja racji! Gadaj tak lanserzy, dla ktorych liczy sie rower, a nie to jak jezdzisz, albo czego chcesz sie nauczyc:) Tak na prawde kazdy znajdzie cos dla siebie na takim obozie:] Duzo mozesz sie nauczyc i przeciez nikt nie bedzie Cie zmuszal, zebys jezdzil po najtrudniejszej trasie, skakal ze wszystkiego i cisnal po pedalach. Zawsze mozesz zjechac wolniej, bezpieczniej:D
-
- Kontakt:
Kasjan Co ty mówisz... każdy jeździ na obozie , czy ma zły czy dobry sprzęt np. u nas Polini miał Scotta , z rozlatującym się amorem , i spore problemy z Hayesami a jednak jeździł na trasie na której jeździły wszytskie Santy , Intesny , Gianty itd. Spokojnie dasz rade i się nauczysz jeździć lepiej !!!
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- Kontakt:
Drogo to pojęcie względne !! Proponuję dokładnie się wczytać i dopiero oceniać. Są ceny podstawowe,ceny ukryte i ceny końcowe !! są też dodatki,atrakcje,promocje i programy rozwojowe....
Rower sztywny da radę nawet w Alpach !! nie ma znaczenia jakim sprzętem dysponujesz! Liczy sie tylko to czy chcesz sie rozwijać i bezpiecznie uczyć jazdy ?? jak masz zajawkę to dasz radę nawet w deszczu z jednym sprawnym hamplem i na łysych oponach !!
Ci co pitolą że na sztywniakach sie nie da są lamusami
Rower sztywny da radę nawet w Alpach !! nie ma znaczenia jakim sprzętem dysponujesz! Liczy sie tylko to czy chcesz sie rozwijać i bezpiecznie uczyć jazdy ?? jak masz zajawkę to dasz radę nawet w deszczu z jednym sprawnym hamplem i na łysych oponach !!
Ci co pitolą że na sztywniakach sie nie da są lamusami

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
oczywiscie ze 1100 zł jest za drogo na 7 noclegow to by bylo w sam raz jakby to bylo na 10 noclegow a jeszcze przejazdow nimea i wyciagow ...a ograniczenia wiekowe tez sa zawyzone znam 11 latkow co naginaja ze szok (7 metrowe loty i 4 metrowe dropy)..wiec dlaczego moga jechac tylko ludzie co maja od 15 czy 14 lat... i na wszytskich stonach jest raktycznie ta sama oferta (7 noclegow) wszedzie wlascowie tak samo czy to totalbikes czy bike camp :/ macoe jakies inne propozycje w ktorej kategoria wiekowa zacyzna sie od 12 lub 11 lat?? 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe... jakos bylem pewien, ze po pierwsze jestes starszy;p a po drogie gadalem z ludzmi z biura i powiedzieli ze od 16lat... Ja mialem wtedy 15 i nie pojechalem;/
Jestem starszy mam 17 lat tylko mam kuzyna ktory ma 12 i tez chciall jechac :/ i niegadaj cie mi ze niema ograniczen wiekowych bo was wysmieje
... wszedzie pisze(albo sie pytalem oragnizatorow) ze jest wiek minimalny :15 lub 16 lat ... to szczeze mowiac ja wole placic sam za wciagi a miec 10 nozlegow niz miec 7 nozlegow z wyciagami bo np czsami moze co sie niechcec tyle jezdzic albo cos takego... a pozatym z reguly organizatorzy ladnie kantuja z tymi cenami w cenie obozu :/ ..jak znacie jakies obozy mtb nietylko ekstremalny ale takze zwykle jezdzenie po gorach to dawajcie linka lub nazwe:D pozdro 

henry107 no to prosze cie pokaz mi gdzie tak wlasnie jest napisane.
A co do noclegów to na wyjezdzie do puław chyba jest wyciag w cenie.
A kto cie kantuje z cenami obozu? Przeciez oczywiste jest, ze kadra nie jest za darmo. Nauczyciele w szkole twojej tez za free pracuja? W jakim swiecie ty zyjesz. Na jeden obóz sie kuzyn zgłosił i miał jakies problemy (pewnie nie zwiazane z wiekiem wcale) i teraz juz sobie tone problemów wymyslasz zwiaznaych z obozami. Sugeruje wrócic do rzeczywistosci. Ceny obozów sa swietne. Porównywalny obóz snowboardowy bez karnetow w cenie jest duzo droższy i jakos nikt nie narzeka. Nie chcesz jechac twoja sprawa ale ta cena jest rozsadna. Porównaj sobie podobne wyjazdy w innych dyscyplinach i zobacz ile to tam wychodzi zanim zaczniesz brednie wytwarzać.
A co do noclegów to na wyjezdzie do puław chyba jest wyciag w cenie.
A kto cie kantuje z cenami obozu? Przeciez oczywiste jest, ze kadra nie jest za darmo. Nauczyciele w szkole twojej tez za free pracuja? W jakim swiecie ty zyjesz. Na jeden obóz sie kuzyn zgłosił i miał jakies problemy (pewnie nie zwiazane z wiekiem wcale) i teraz juz sobie tone problemów wymyslasz zwiaznaych z obozami. Sugeruje wrócic do rzeczywistosci. Ceny obozów sa swietne. Porównywalny obóz snowboardowy bez karnetow w cenie jest duzo droższy i jakos nikt nie narzeka. Nie chcesz jechac twoja sprawa ale ta cena jest rozsadna. Porównaj sobie podobne wyjazdy w innych dyscyplinach i zobacz ile to tam wychodzi zanim zaczniesz brednie wytwarzać.
-
- Kontakt: