integral 661 full comp
-
- Kontakt:
integral 661 full comp
mam takie pytanie! co zrobić alby zasnąc w owym kasku?
czy ktoś już próbował ... prosze o wypowiedzi ludzi którzy juz tego doznali spróbowali... ( jest to pytanie do ludzi którzy próbowali a nie jakies totalne amatory)
nie wiem ale ja jakoś nie moge w nim zasnąć i nie wiem od czego to zależy ?
od koloru , czy rozmiaru, a może daletego że mam gogle, a może go źle zapinam już nie wiem.
pomóżcie mi bo już nie moge...
integrala mam jakieś 2 mc i żadna nocka nieprzespana
czy ktoś już próbował ... prosze o wypowiedzi ludzi którzy juz tego doznali spróbowali... ( jest to pytanie do ludzi którzy próbowali a nie jakies totalne amatory)
nie wiem ale ja jakoś nie moge w nim zasnąć i nie wiem od czego to zależy ?
od koloru , czy rozmiaru, a może daletego że mam gogle, a może go źle zapinam już nie wiem.
pomóżcie mi bo już nie moge...
integrala mam jakieś 2 mc i żadna nocka nieprzespana
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
-
- Kontakt:
moim zdaniem powinniscie sie tak mocno pierdoloc młotkiem w łeb* zebyscie odrazu suneli
instrukcja:
1. potrzebne narzedzia: młotek 2 kg
2. ubierz kask
3. zapnij go
4. połóż sie w łóżku
5. chwych mocno prawą ręką młotek
6. i pierdolnij sie z całej sily w łeb najlepiej w czesc potyliczną kasku
7. mozecie doznac w ten sposób urazu głowy ale czego sie nie robi zeby usnąc
*Autor nie ponosi odpowiedizalnosci za wynikłe szkody wynikające z uzytkowania tego poradnika
sposób nie byl testowany na zwierzetach i na ludziach tez w taki mrazie będziecie pierwsi i istnieje mozliwosc dostania nagrody jobla !
instrukcja:
1. potrzebne narzedzia: młotek 2 kg
2. ubierz kask
3. zapnij go
4. połóż sie w łóżku
5. chwych mocno prawą ręką młotek
6. i pierdolnij sie z całej sily w łeb najlepiej w czesc potyliczną kasku
7. mozecie doznac w ten sposób urazu głowy ale czego sie nie robi zeby usnąc
*Autor nie ponosi odpowiedizalnosci za wynikłe szkody wynikające z uzytkowania tego poradnika
sposób nie byl testowany na zwierzetach i na ludziach tez w taki mrazie będziecie pierwsi i istnieje mozliwosc dostania nagrody jobla !
mam podobne pytanie... a ze nie chce zakladac nowego topica to wrzuce je tutaj :D
czy jak schodzicie z roweru to odczepiacie sie do siodelka .. czy schodzicie razem z siodelkiem....
bo ja od 3 lta siedzialem tylko na siodelku a spie tylko na bruchu....
pomozcie:D
ale nie ktorzy sa pojebani :)
pzodro
czy jak schodzicie z roweru to odczepiacie sie do siodelka .. czy schodzicie razem z siodelkiem....
bo ja od 3 lta siedzialem tylko na siodelku a spie tylko na bruchu....
pomozcie:D
ale nie ktorzy sa pojebani :)
pzodro
-
- Kontakt:
"eeejjj stary co ty robisz ???" ( Rozi ! )*
przeczytaj uważnie !
napisałem prosze o wypowiedzi osób które już tak próbowały... nie????
a ty mi tu wyskakujesz z jakimś młotkiem 2 kilogramowym, myslisz że co ja milioner jestem i co noc to nowy kask 661 full comp. pomyśl troszke przeciez to nie ekonomiczne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
* "eeejjj stary co ty robisz ???" - najlepszy tekst festiwalu rowerowego 2004
przeczytaj uważnie !
napisałem prosze o wypowiedzi osób które już tak próbowały... nie????
a ty mi tu wyskakujesz z jakimś młotkiem 2 kilogramowym, myslisz że co ja milioner jestem i co noc to nowy kask 661 full comp. pomyśl troszke przeciez to nie ekonomiczne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
* "eeejjj stary co ty robisz ???" - najlepszy tekst festiwalu rowerowego 2004
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hej kszywy po pierwsze ten temat był załozony szybciej niz napisane o tym na innych tematach. Po drugie nie ZAŚMIECAJ forum a odpowiadaj na temat - cały casz sie plujesz ze wszyscy zaśmiecają forum a tak naprawde to ty tak robisz nie odpowiadając sensownie na pytanie.Po trzecie *********** na rower a nie siedzisz cały dzien przed kompem!!!!!!!!!!!(hyba ze masz kontuzje albo bik ci sie popsuł to przepraszam)
A więc jak jest z tymi kaskami bo ja mam czerwony i za ..... nie moge usnąć. A jakie wy macie (kolory 661 compów) bo to morze w tym sęk ze nie mozemy usnąć???????
A więc jak jest z tymi kaskami bo ja mam czerwony i za ..... nie moge usnąć. A jakie wy macie (kolory 661 compów) bo to morze w tym sęk ze nie mozemy usnąć???????