Elo , chciałybym się dowiedzieć jak z łożyskami w tych pedałach.
Słyszałem że sie sypią , ale nie wiem czy to prawda
Z góry , dzięki :)
NS LegEaters 2007
http://www.dh-zone.com/sprzetownia/rece ... pr&SID=272
Mozesz poszukać w recenzji czy ktoś pisał o modelu 07.
Mozesz poszukać w recenzji czy ktoś pisał o modelu 07.
hmmm sluchaj ja mam NS LegEaters ale nie wiem czy 2007....kupilem je co prawda od kumpla w 2007r ale nie wiem czy to model 2007....
co do lozysk to jeżdże na nich drugi sezon i luzow nie ma...zastanawia mnie tylko jedna rzecz..czemu te pedaly maja po jednym lozysku maszynowym i jednym ciernym...tzn od strony korby nie ma lozyska tylko poprostu korpus platformy toczy sie po osce.....a z drugiej strony jest lozysko maszynowe....nie wiem czemu nie zrobili 2 lozysk ale skoro pedaly przez powiedzmy 2 sezony nie zlapaly luzow to rozwiazanie jest chyba dobre...
a co do sypania sie lozysk to nei slyszalem o tym..pozatym takie lozysko bez problemu dokupisz w sklepie z lozyskami...
pozdro
co do lozysk to jeżdże na nich drugi sezon i luzow nie ma...zastanawia mnie tylko jedna rzecz..czemu te pedaly maja po jednym lozysku maszynowym i jednym ciernym...tzn od strony korby nie ma lozyska tylko poprostu korpus platformy toczy sie po osce.....a z drugiej strony jest lozysko maszynowe....nie wiem czemu nie zrobili 2 lozysk ale skoro pedaly przez powiedzmy 2 sezony nie zlapaly luzow to rozwiazanie jest chyba dobre...
a co do sypania sie lozysk to nei slyszalem o tym..pozatym takie lozysko bez problemu dokupisz w sklepie z lozyskami...
pozdro
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645