NS Bitch

SKdert
Kontakt:

Post autor: SKdert »

Bombell napisał:
lepiej mieć NSa bo przynajmniej gware uznaja bez problemu

Tak, mój kolega dwie rury w pół złamał jeżdząc z DJ i łaskawie sprzedali mu Octane One za połowe ceny SIC!

Bitch wypas? Neutral

Zwykła, totalnie zwykła stalowa rama z grubszymi rurami. Ani geo nie zachwyca ani wytrzymałość. :lol:

Chłopie masz BITCHa z 2005 roku to sie nie dziw że ci popękał wtedy jeszcze nie był tak dobry jak teraz JA posiadam NS BITCH z 2006 wiśnia i jest zaje.... żadnych pęknięć a mam już go 1.5 roku i jestem zadowolony ! Geometria ci nie pasuje bo zamało jeździsz i nie umiesz sie przystosować bez urazy. Kumpel twój połamał 2 rury z dj nie dziwie sie nie było jeszcze ich pod QR

DC i NS to 2 dobre firmy choć osobiście polecam NS ale to jest moja kwestja co do ram
jeszcze na dc np pussy nie jeździłem więc nie wiem

Na mój gest BITCH JEST THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

SKdert pisze:łaskawie sprzedali mu Octane One za połowe ceny SIC!
Przynajmniej coś bo mi jak DC pękł to sie do mnie tyłkiem wypieli i tyle. A Mialem go ze starami X10 więc przysługiwała mi dożywotnia gwarancja jak było napisane no ale coż... peszek jak sie mówi.
SKdert pisze:Na mój gest BITCH JEST THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!
I na mój roniez.
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

a ja zrobie troche OT i zapytam czy komus pękł COCK pod główka albo gdzies...tylko nie piszcie o modelu 2004r ktory pękał na tylnym trójkącie przy hakach....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

SKdert Paliłeś coś? Kumpel połamał Bitcha 2006 więc gratuluje Ci pancernej ramy. DJ na sztywną był ale ale o czym Ty wogóle piszesz? :D

A geo jest nijakie. Niby pod duże amory a kąty identiko jak inne NS, różnica w długości...

W skrócie w dupie byłeś, gówno widziałeś i chuia wiesz.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
jeż
Kontakt:

Post autor: jeż »

witam nie wiem czego niektore osoby nie moga zrozumiec tego ze jak jezdzi na rowerze to sie czesci zuzywaja (bylo uwazac na fizyce w szkole) nie ma czesci niezniszczalnych, kazdy by chcial kupic jeden rower(jak najtaniej) i spuszczac mu ostry wpierdol codzienie przez dwadziescia lat ale tu nowosc dla poniekrorych osobnikow i radze zapisac, zrobic zdjecie, zapamietac, wytatulowac sobie na klacie zebyscie codzien rano przed lustrem widzieli ten napis "NIE MA KURWA NIEZNISZCZALNYCH ROWEROW" ja w swoim zyciu zabilem kilkanascie rowerow i setki czesci nie chcial bym wiedziec ile na to kasy wydalem bo bym sobie w leb strzelil ale zrozumialem jedno ze im wyzsza cena tym wiecej czasu mam na katowanie tego sprzetu chociaz w chwili zakupu juz wiedzialem ze i tak to rozwale i juz po wyjsciu ze sklepu kombinowalem z kad wytrzasnac kase na nowe czesci zeby nie miec przerw w jezdzie bo to bylo dla mnie najwazniejsze. a co do bitcha to pokazcie mi rame o podobnej geometri wytrzymalosci i co najwazniejsze w takiej cenie moim zdaniem goscie z ns odwalili kawal zajebistej roboty a jesli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci co do jakosci tego sprzetu i nadal jest kozak to niech sobie sam zrobi rame i wtedy zobaczymy ile na niej pojezdzi
Robinson
Kontakt:

Post autor: Robinson »

jeż
jeż pisze:jesli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci co do jakosci tego sprzetu i nadal jest kozak to niech sobie sam zrobi rame i wtedy zobaczymy ile na niej pojezdzi

Dobry text xD Bitch jest SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.
SKdert
Kontakt:

Jednak NS rządzi :):) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
SKdert
Kontakt:

:roll: oj nie słyszałem
ODPOWIEDZ