Jaki amor do 300zeta:P
-
- Kontakt:
"No racja ale do GTX`a mu wystarczy duro na razie... po co coś lepszego, dozbiera do ramki i wtedy zmieni sobie amora."
to jest złe myslenie, jak skladalem rower, bralem tylko najlepsze rzeczy na jakie mnie bylo stac, zeby potem nie martwic sie o to, czy sprzedam to, co chce zmienic i ile znowu musze dolozyc, a kasa nie zawsze byla pod reka.
to jest złe myslenie, jak skladalem rower, bralem tylko najlepsze rzeczy na jakie mnie bylo stac, zeby potem nie martwic sie o to, czy sprzedam to, co chce zmienic i ile znowu musze dolozyc, a kasa nie zawsze byla pod reka.
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=8537
jurasek666 A ja bym ci ostrzeżenie dał gdybym był modem
no ale nie jestem więc ktoś mi ta przyjemnośc odbierze :P
jurasek666 A ja bym ci ostrzeżenie dał gdybym był modem

Bombell dobrze gada dac mu piwa
do takiej ramki lepiej kupic DJa III 130mm niz duro....bo DJ napewno lepiej pracuje i wybiera nierownosci a slaba ramka z dobrym amorem dluzej pojeździ niz z gorszym...bo jak amor nie bedzie wybieral to kazda dziura w jaka wjedzie nie bedzie wybierana przez amora tylko bedzie sie odbijala na ramie....i ramka peknie szybciej..
pozatym takiego DJa za rok sprzeda zaz powiedzmy 200-250zl jesli kupi go za 300-350....a Duro kupi za 330 i za rok sprzeda za 150 o ile mu nie peknie....
ja bym wolal nawet poczekac troche i dac 400za DJa niz 330za Duro....
takie moje zdanie
P.S. poraz kolejny... EDYTUJ POSTY

do takiej ramki lepiej kupic DJa III 130mm niz duro....bo DJ napewno lepiej pracuje i wybiera nierownosci a slaba ramka z dobrym amorem dluzej pojeździ niz z gorszym...bo jak amor nie bedzie wybieral to kazda dziura w jaka wjedzie nie bedzie wybierana przez amora tylko bedzie sie odbijala na ramie....i ramka peknie szybciej..
pozatym takiego DJa za rok sprzeda zaz powiedzmy 200-250zl jesli kupi go za 300-350....a Duro kupi za 330 i za rok sprzeda za 150 o ile mu nie peknie....
ja bym wolal nawet poczekac troche i dac 400za DJa niz 330za Duro....
takie moje zdanie
P.S. poraz kolejny... EDYTUJ POSTY
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645