Broń na dresa ( tania oferta :P )

lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

Jaca tylko ze jak juz ktos wczesniej pisal, zanim wyciagniesz ta pale to minie jakies 30 sekund w ciagu ktorych mozesz dostac ze dwa buty na klate i game over
LaLa a co mnie to obchodzi ze jest uczulony?? zaatakowal mnie to niech sie liczy z tym ze bede sie bronil, nawet jezeli bedzie uczulony i wyladuje w szpitalu/w piachu(czego bym nie chcial, mimo to ze to drech) to i tak nie dostaniesz zadnego wyroku/ kary bo dzialales z samoobronie, a on nie mial na czole napisane "jestem uczulony na gaz lzawiacy/paralizujacy etc"...
ashes to ashes...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

przynajmniej umrę z satysfakcją, że coś próbowałem zrobić ;]
krycham
Kontakt:

Post autor: krycham »

lepiej juz sobie kupic Klamke ASG ztuningowac ja do jakis 600fps aluminiowe kulki kupic i dres nie podejdzie jak juz to taka kulka wbije mu sie w skore nawet do 3-4cm to znudzi mi sie a to jest full legal bron asg :P www.wmasg.pl
Przepraszam, którędy na Warszawę ??
Morris
Kontakt:

Post autor: Morris »

tak, a potem odpowiadaj za to, że stracił oko albo nawet życie bo w płuco albo serce trafiłeś... ludzie, trochę pomyślunku... najlepszym zabezpieczeniem jest jazda w teamie albo ew. jak już samemu to gaz/paralizator, ale to się spisuje tylko przy 2-osobowych grupach dresów...
LaLa
Kontakt:

Post autor: LaLa »

lloll666 no niestety mylisz sie kolego. Dostaniesz wyrok. Nie ma znaczenia czy działałeś w samoobronie czy nie. Poczytaj kodeks..
kar0l
Kontakt:

Post autor: kar0l »

LaLa Myślę, że dobry adwokat i byś się wybronił bo to obrona własna itd.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

lloll666 kar0l nie wybronilby,bo w wypadku obrony koniecznej drech musialby Cie zaatakowac.To ze stanie przed Toba,powie Ci dawaj rower bo jak nie to wpierdol,a Ty mu dasz gazem po oczach przez co on zejdzie z tego swiata,moze zostac zakwalifikowane jako przekroczenie obrony koniecznej,bo poswieciles wyzsze dobro (zdrowie i zycie dresa) dla dobra nizszego rzeczu (czyli roweru).mozesz tez zostac pociagniety od odpowiedzialnosci z art. 155 KK czyli nieumyslne spowodowanie smierci (wystarczy ze Ci udowodnia ze za dlugo psikales dresowi w ryj tym sprayem,ze zrobiles to ze zbyt malej odleglosci,ale ze spray nie mial atestu bezpieczenstwa).to glupie,ale w Polsce mozliwe.U nas termin obrona konieczna dopiero sie definiuje.
Aha-o zwolnieniu z odpowiedzialnosci z tytulu obrony koniecznej decyduje prokurator,a nie sad.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

mój kolo ma taką samą pałe i powiem wam że z niej ciągnie... sam dostalem :D
zerosix
Kontakt:

Post autor: zerosix »

Dobry pomysł ale najlepiej gaziaka :mrgreen: Mocniej wali, strzelamy sie z kolegami i wiem jak to nieprzyjemnie boli :D

Morris Jak @#$%%^ czymś takim płuca przebije... ?!
tu hodzi o nieprawdziwy pistolet...
http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=91902 ---> spoko stronka, zobacz
krycham
Kontakt:

Post autor: krycham »

Kto mowi strzelac po ryju albo nie wiadomo gdzie ? wyjmujesz klamke dres juz penia jak nie to strzelasz mu w noge i to juz działa
Przepraszam, którędy na Warszawę ??
Pajac
Kontakt:

Post autor: Pajac »

Ja serdecznie polecam :

http://www.impactguns.com/store/RI1205-N.html

Doskonała broń na dresów a także islamskich ekstremistów, navy seals, oraz irytujących sąsiadów.
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

ja proponuje wozic bazooke w majtach :D hehe a tak na powaznie to taka pała by sie przydała (ale zarymowalem :P ) jak jest kilku drechow to fakt nie ma szans za bardzo, chyba ze ktos sie szkolił u Chucka Norrisa :D
a jak jest jeden albo dwuch to z taka pała dasz rade...za**biesz jednemu w noge tak zeby sie nie ruszyl a drugi spier**li bo sie przestraszy....

a co do uderzenia taka pałką to mysle ze jakby walnąć z boku w kolano ze średnią siłą to koles by sie czołgał po ziemi bo napewno by nie wstał...no i co do bicia taką pałką to tylko w nogi ewentualnie bardzo lekko w zebra ( ale nie az tak lekko zeby nie poczuł) trzeb to troche potrenowac zeby wiedziec z jaka sila walnac zeby poczul a zeby nie zrobic krzywdy...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Moim zdaniem w palkę i gaz mozna sie wyposarzyc. Zwykle nie jezdzimy w pojedynke tylko grupa i tak naprawde nie jest wbrew pozorom tak trudno wyciagnac palke z plecaka. Po 1 mozesz odskoczyc wyciagnac i probowac sie ratowac. Po 2 jestes w grupe to schowaj sie za kolegow i wyciagnij palke, zreszta twoi koledzy tez mogliby sie w takie cos wyposarzyc i juz 2 palki w rekach postawnych ludzi moga narobic im strachu. Co do gazu to wydaje mi sie ze jednak palka lepsza. Gazem mozna nawet nie trafic :o . I jesli ktos chcialby wyposarzyc sie w gaz to odradzam pieprzowy bo to jena wielka sciema, nic to drechowi nie zrobi bo wiem z wlasnego doswiadczenia. Jak juz brac to lzawiacy albo jakis inny najlepszy chyba jest w plynie.
Poruszyliscie tez kwestie paralizatorow. To juz chyba najgorsza z mozliwosci... Bo kiedy bedzie czas podskoczyc do drecha i przylozyc ten paralizator?? Rozumiem jeszcze Taser, ale jak drech jest odwrocony do ciebie twarza to jeszcze mu w oko trafisz i masz WALA bo nasze prawo jest pokrecone i to zdrowo.
Wezmy takich pacanow co napadaja na kantor. Wbijaja chca cos ukrasc, a Ty jako wlasciciel np. strzelasz do niego z broni palnej on idzie do szpitala tam sobie umiera a ty masz taki przypal jakys sam na nich napadl...

ps. zreszta sami slyszeliscie co stalo sie z polakiem na lotnisku w Vancouver...
ale sie rozpisalem :wink: mysle ze podzielacie moja opinie.
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Pajac to ten nick masz chyba z zycia wziety !! kto ci z takim czyms na bike pojdzie <hahaha> tu chodzi o cos malego , skutecznego i w miare bezpiecznego dla samego siebie;) najlepiej gaz , jakas paleczka teleskopowa, ;) no ale najlepsze sa wlasne piesci i dobre nogi np do uciekania przed grupą pojebow :p nie ma rady na to to jest jak mak nie siejesz tego a samo rosnie tak samo z tymi debilami zal mi jest ich poprostu debile i juz:)
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

na rowerze to sie bardzo dresow nie boje bo zawsze jestem czujny i jak cos to spierdolic to nie problem ale pare razy juz by mi sie przydala taka palka na maisto... A dresy to jednak glupie sa takie, ze szok0_o Idziemy ja, kumpel(taki powiedzmy dobrze zbudowany) i 2dziewczyny. I ida takie 3male gowna. A ze jeden z nich sie bujal tak zalosnie, ze nie dalo sie nie smiac to jedna z tych dziewczyn rzucila mu takie wymowne spojzenie. To chyba chcial przykozaczyc, krzyknal cos w stylu spier** suko. Niestety nie byli tacy mescy jak sie do nich tylko odwrocilismy z ziomkiem. Od razu byl sprincik i juz ich nie bylo. No nie moge z takich debili. A na rowerze jak na razie nie udalo mi sie takiego spotkac... CO do palki, to chyba wszyscy(a przynajmniej wiekszosc) widzieli krotki filmik z rosji? Lepiej przypierodlic kolesiowi z ramy, przynjamniej nie musisz nic wyciagac z plecaka, ani wozic dodatkowego balastu. Nad palka bym sie zastanowil, ale jednak to jest niebezpieczne i jak za mocno i zle trafie to moge takie scierwo uszkodzic i jeszcze bede mial nieprzyjemnosci;/ Z drugiej strony jak taki dres by mi odebral taka palke to pewnie jeszcze bardziej by sie wkurzyl, a ze jest za glupi zeby zauwazyc ze nie bije sie tym zbyt mocno to bym dostal w leb z calej sily i po zawodach;/ Trzeba ich unikac i tyle...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
zerosix
Kontakt:

Post autor: zerosix »

XXX Najlepiej na sobie potrenować :mrgreen:
http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=91902 ---> spoko stronka, zobacz
Kubala

Post autor: Kubala »

Zapisz siebie albo rower na krav mage...powinno pomóc.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Na upartego mozna zrobic tak jak napisalem, ale ta mozliwosc jest raczej dla osob gorzej zbudowanych ktorym codzienne trenowanie nie wyrobi miesni. A Wy po rowerkach powinniscie miec dobra klate wiec lepiej sie zapisac na jakies sztuki walki. A co do Krav Magi to to jest miazga dupy, to czego oni tam ucza to strach sie bac :P
maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

http://www.youtube.com/watch?v=5q9kYKtvYU0

Tak się należy bronić przed bandą napastników. Po pierwsze seria kopniaków wymierzona w zło; w wolnej chwili łapać kusari-gama (nindżako :D) i zmiatać dresów z powierzchni silnymi ciosami w łepetyny i kostki, a jak mają bossa (tak jak na wideo) to go na combosy XD Tak się trzeba bronić panowie :D

Edit: Bruce to jedyna osoba na ziemi która zdołała pokonać Chuck-a! XD
http://www.youtube.com/watch?v=JLO1YIWQ ... re=related
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
ODPOWIEDZ