Zawody Dirt Jumpin' Red Bull

mcmlody
Kontakt:

Post autor: mcmlody »

hehe, grooby dobrze napisał, hej, piszcie, kto z was wystartuje...Ja się już zapisałem, pozdro
No pain, no gain
DirtyFLOW
Kontakt:

Post autor: DirtyFLOW »

Mam pytanie do człowieka, który organizuje te zawody lub do kogos co sie w tym orietuje...

1) Ile jest hopek (2, 3 czy cztery) ?? Moze ma kotos fotke tego toru na ktorym maja byc przeprowadzone zawody ??
2) ile jest przejazdow ??
i czy sa jakies przesipy odnosnie ochraniaczy (np. nie wystartujesz w zawodach jak nie bedziesz mial ochraniczyn na łokcie??)
Czy 3 wrzesnia bedzie mozna poskakac na hopkach w ramach treningu przed zawodami czy nie bo bedzia modernizowane??
jacek_mwek
Kontakt:

Post autor: jacek_mwek »

w odpowiedzi na pytania:

1) po zjezdzie z rozpedu do wyboru sa trzy rytmy hopek. 1 rytm - 3 hopki, 2 rytm - 2 hopki, 3 rytm - 3 hopki. zdjecie bedzie dostepne w tym tygodniu.

2) przejzadow bedzie ile starczy czasu, bo zawody beda rozgrywane jak jam, po ktorym zostanie wylonionych po 5 zawodnikow do finalu, gdzie beda 3 przejazdy, ze tego dwa wazne.

3) zeby wystartowac trzeba miec sprawny rower i kask. ochranicze mile widziane, ale to juz zalezy od Was.

4) tor jest caly czas sprawny i codziennie ktos na nim jezdzi, dlatego od 1 wrzesnia wszystko bedzie zamkniete, w celu poprawienia wszystkich hop. oficjalne treningi (w ktorych trzeba wziac udzial) zaczynaja sie o 12 dnia 4 wrzesnia. oczywiscie mozna jezdzic juz od rana.

Dokladne info pojawi sie na Dh-zone, pod koniec tego tygodnia
murasm
Kontakt:

Post autor: murasm »

btw. czy ktoś wie czy zawody będą transmitowane w telewizorze na jakimś extrim sports czanel??
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

jacek_mwek mozna prosic maila albo nr gg? mam do ciebie pewna sprawe na prv odnosnie toru.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
ODPOWIEDZ