NStreetlegal...reaktywacja
nie wiem jak z tą wagą. Generalnie będzie lżejszy o 1 pega (tylko 1 peg), brak hamulców, klamek,linek i pancerzy. Lżejszy na poczatek o rockring.
A mogę go dociążyć 2 pegami po jednej stronie, zębatką z rockringiem stalowym (banan na pół zebaty) lub zebatką motorynkowa 5mm stali.
dam znać jak zważe. Super cięzki nie będzie, kółka są lezejsze niż w 26". Pozatym tam miałem felgę waząca 900gr. A tu ok. 600gr.
A mogę go dociążyć 2 pegami po jednej stronie, zębatką z rockringiem stalowym (banan na pół zebaty) lub zebatką motorynkowa 5mm stali.
dam znać jak zważe. Super cięzki nie będzie, kółka są lezejsze niż w 26". Pozatym tam miałem felgę waząca 900gr. A tu ok. 600gr.
I jaka piasta z yło so streetlegala pod tarczę? Chodzi o tą 14 mm, tak żeby nie rozszerzać i nie zciskać ramki? Zakładałem kiedyś posta z takimi pytankami ale chciałem do tego jeszcze na 48 szprych-za dużo pierdolenia b było. Poza tym chyba u nas jedyne obręcze 24/48 dostępne są w 7anna i są to mammoth, które niespecjalnie mi się podobają i są strasznie wąskie.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504