Lubicie futra ??
Lubicie futra ??
http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/
Ja pierdole. Nie wytrzymałem do końca filmiku. Raczej nie dla dzieci.
Ja pierdole. Nie wytrzymałem do końca filmiku. Raczej nie dla dzieci.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taka kolej rzeczy, dopóki sam nie oprawisz nie zrozumiesz... Eskimosi robią to od pokoleń(co prawda na innych zwierzakach) i nikt ich się nie czepia, że są skur***Pajac pisze:Żebyście zobaczyli jakie chińczyki som ******* i nie kupowali od nich futer.
Chciałbyś aby zwierzątka nie cierpiały to jedź tam i dawaj ludziom na życie... bo futro leci na eksport, a mięso jedzone jest pewnie z ryżem...
Oczywiście uważam że zwierzęta są po to żeby ludzie mieli z nich użytek, ale czy tym szopom czy co to tam jest nie pożna porządnie zajebac w łeb, tylko trzeba nimi napierdalac o ziemię i z jeszcze żywych ściągac skóre. Dla mnie to chore, nie wiem w czym futro było by gorsze gdyby najpierw je zabili w jakiś bardziej humanitarny sposób.
-
- Kontakt:
śliski temat na rozmowy... jak to widzicie to jesteście obrzydzeni ale za 2 miechy zapominacie w śmigacie w futrach :/ tak samo jak z "ale to zabijanie zwierzat jest straszne, okropne warunki, meczarnie" itp smieszy mnie to bo zaraz po takich komentach
idziecie opierniczyc jakis dobry kawal goloneczki :/ niestety wiekszosc ludzi to hipokryci mimo ze by tego nie chcieli...
idziecie opierniczyc jakis dobry kawal goloneczki :/ niestety wiekszosc ludzi to hipokryci mimo ze by tego nie chcieli...
Be free...