Czy pomoże ktoś dokończyc rower??? :)
Chabs: ale masz porównanie, może niech sobie zmieni kasetę na 6 bo na 9 się zabije :/ stara zasada która poznałem jak zaczynałem przygodę z bikami "nie ważny jest sprzęt, a umiejętności" stary ocknij się :/ według twojej tezy zaszlibyśmy do tego że na zawodach riderzy na HT nie mogą wyciągnąć lepszego czasu niż fulle :/ zastanów się, chyba że masz silnik w biku 

Be free...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eee co wy polecacie chlopakowi Formule?? lepiej Hope moto 6 - większy lans, lepiej sie blyszczy i w ogóle rodzice wyłożą więcej kasy;) troche pokory chłopaku bo niektórzy tak jak np. ja skladaja rower przez rok :P wiec jak chcesz sie polansować to pisz lepiej na gronie, albo sprzedaj to co masz, i złóż połowe tanszy rower to moze zajawka ci sie nie znudzi bo przewaznie jak rodzice stawiają to kupują KONE za 10000zł - wg statystyk najlepszy rower do jezdzenia po bułki
dzwońcie pod 0-700 i pytajcie o bolida
-
- Kontakt:
mosbergus niektórzy maja umiejętności a nie maja na czym jeździć...
np. ja nie mam czym sie rozpędzić bo korba mi odpada a napinacz nie przeskakuje na najmniejsze zębatki... jak chłopak ma kase to niech kupuje najlepszy sprzęt. Może trochę z tym przesadza, ale nie będzie wymieniał bajka co 2 tyg bo mu pękła rama albo amor źle pracuje...
Ja na twoim miejscu najpierw bym sobie złożył jakiś rowerek do dirtu. Chyba że masz jakieś pojęcie o jeżdżeniu..
(bo tak trochę obciach pokazać sie w myśleniach z bajkiem za 20 000zł i nie umieć na nim jeździć :P )
np. ja nie mam czym sie rozpędzić bo korba mi odpada a napinacz nie przeskakuje na najmniejsze zębatki... jak chłopak ma kase to niech kupuje najlepszy sprzęt. Może trochę z tym przesadza, ale nie będzie wymieniał bajka co 2 tyg bo mu pękła rama albo amor źle pracuje...
Ja na twoim miejscu najpierw bym sobie złożył jakiś rowerek do dirtu. Chyba że masz jakieś pojęcie o jeżdżeniu..

lemur co wspólnego ma dirt bike z dh? Ja nie umiem w ogóle na dirtach skakąć. Dopiero teraz po 3 latach jazdy zlozylem pierwszego dja (i pierwszy rower na platformach).
Sry ale wlasnie to jest głupie myslenie, ze obciach. Jak chłopak jest w pożadku to go wszyscy przyjma w myslonach bo tam normalni ludzie jezdza. DJ i DH maja ze soba wsponlego tylko czucie lotu. Nic innego sie nie nauczy. Zreszta jak nie bedzie jezdzil dh to sie jezdzic dh nie nauczy. Takie porady z zazdrosci wynikaja czy z czego? Sam zaczynalem na pelnym biku dh (skladalem go caly rok ale chcialem miec bika dh, a nie jakas hybryde) i jakos nie jestem przez to gorszym człowiekiem czy nie lubie sie dzieki temu bardziej wozic.
A jak chłopak chce sie lansować to wolna wola. Ja sam poleciłbym mu Nowego Lapierra bo setup jest teraz na pełnym lansie (Fox 40, formula one, michy, dhx air, carbonowa kiera), a mozna go dobrymi źródłami (nie przez cwaniaków z Poręby) w niezlej cenie zalatwić. Zreszta do jazdy jak sam sie przekonalem tez bike jest zajebisty
Sry ale wlasnie to jest głupie myslenie, ze obciach. Jak chłopak jest w pożadku to go wszyscy przyjma w myslonach bo tam normalni ludzie jezdza. DJ i DH maja ze soba wsponlego tylko czucie lotu. Nic innego sie nie nauczy. Zreszta jak nie bedzie jezdzil dh to sie jezdzic dh nie nauczy. Takie porady z zazdrosci wynikaja czy z czego? Sam zaczynalem na pelnym biku dh (skladalem go caly rok ale chcialem miec bika dh, a nie jakas hybryde) i jakos nie jestem przez to gorszym człowiekiem czy nie lubie sie dzieki temu bardziej wozic.
A jak chłopak chce sie lansować to wolna wola. Ja sam poleciłbym mu Nowego Lapierra bo setup jest teraz na pełnym lansie (Fox 40, formula one, michy, dhx air, carbonowa kiera), a mozna go dobrymi źródłami (nie przez cwaniaków z Poręby) w niezlej cenie zalatwić. Zreszta do jazdy jak sam sie przekonalem tez bike jest zajebisty