888 VF
-
- Kontakt:
888 VF
Co o tym sądzicie?
Wiem, że jest sprzętownia, ale tam nie ma linków do aukcji, mi chodzi o konkretny model:
http://allegro.pl/item349844880_marzocc ... skoku.html
Przeczytajcie opis.
Prosze o szybką odpowiedź.
Gadałem z facetem, powiedział, że dobił go 2 razy, jeżdził na nim 4 miesiące fr/dh, hopki i małe dropy, pare razy się wywalił.
Pozdro.
Wiem, że jest sprzętownia, ale tam nie ma linków do aukcji, mi chodzi o konkretny model:
http://allegro.pl/item349844880_marzocc ... skoku.html
Przeczytajcie opis.
Prosze o szybką odpowiedź.
Gadałem z facetem, powiedział, że dobił go 2 razy, jeżdził na nim 4 miesiące fr/dh, hopki i małe dropy, pare razy się wywalił.
Pozdro.
GG. 7664078.
Pisz!
Pisz!
-
- Kontakt:
z tym gniazdem nie dokladnie wiadomo o co chodzi czy to sama oska, czy srobka zaciskajaca oske(najmniejszy problem), czy to gwint tej srobki(najgorszy problem).
Co do dobijania to ze tak powiem, te amory sa po to zeby je dobijac:) (ja swojego przed dolaniem oleju z 20 razy dobilem), i nic sie nie dzieje, a teraz juz nie ma takiego problemu.
Co do dobijania to ze tak powiem, te amory sa po to zeby je dobijac:) (ja swojego przed dolaniem oleju z 20 razy dobilem), i nic sie nie dzieje, a teraz juz nie ma takiego problemu.
-
- Kontakt:
z tego co wiem to tlumiki SSV reguluje sie takim dluuugim kluczem ktory wkladasz do gornej lagi az do tlumika i tam przestawiasz tlumienie...
a co do tematu to amorek w dobrym stanie i oplaca sie go kupic moim zdaniem...chociaz 888 do dartmoora to troche wysoko bedzie :P
a wyrobione gniazdo to nie problem bo zawsze po drugiej stronie masz drugie gniazdo :P....a pozatym samą śrube do oski mozna tanio dotoczyc u tokarza i gniazdo na frezarce zrobic
a co do tematu to amorek w dobrym stanie i oplaca sie go kupic moim zdaniem...chociaz 888 do dartmoora to troche wysoko bedzie :P
a wyrobione gniazdo to nie problem bo zawsze po drugiej stronie masz drugie gniazdo :P....a pozatym samą śrube do oski mozna tanio dotoczyc u tokarza i gniazdo na frezarce zrobic
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645