witam .. mam problem z wybraniem kasku do DH , prosze mi doradzic,ktory bylby najlepszy :
1) SixSixOne Full Comp
2) SixSixOne Strike
3) Earthworks Nuke
4) KRK Sukub
5) TSG Stealth
chodzi o modele 2008 , prosze o pomoc i opinie pozdrawiam
Numer jeden odpada na samym początku wyścigu. 4 miałem pod inna nazwa, sprawdz w sprzetowni Limara. Ale 4 tez ciekawa opcja jak masz kase.
I opcja szukaj bo bylo sporo o kaskach.
5) TSG nie robi swoich kasków
Stalth wygląda jak limar nutcase czy daimony, po daszku widać że to też wyszło z fabryki starhelemeta (czyli poza detalami na szczęce to to samo co starsport za 239zł)
tak samo tsg district, tylko nie pamiętam jaki to oryginalnie kask
1) lipa
3) fajny, ale kiepski stosunek jakosć/cena. Max. do 300zł byłby fajny
A nie myślałeś o Azonic T-55, Bell Bellistic, Giro Remedy, ew. Fox Rampage DH (dwa ostatnie trochę droższe)
Ile w ogóle masz kasy? Polecam sprowadzenie z Angli wyjdzie nawet 150zł taniej.
Zostaw nuke, zobacz w sprzętowni dwa najlepsze kaski w rozsądnej cenie to Bell Bellistic 285zł w bikecenter i Giro Remedy na allegro po 439zł i tylko miedzy tymi bym sie zastanawiał
kurde a co jest z full compem ? ma ktos model 2008 ?? bo wiem ze we wczesniejszych wersjach byla za krotka szczeka i nie dalo sie wyjmowac gabek , a jak jest z nowym modelem ??
SAGI pisze:kurde a co jest z full compem ? ma ktos model 2008 ?? bo wiem ze we wczesniejszych wersjach byla za krotka szczeka i nie dalo sie wyjmowac gabek , a jak jest z nowym modelem ??