rama scott gambler

marcin34
Kontakt:

rama scott gambler

Post autor: marcin34 »

co myślicie o ramie scott gambler do fr :?: czy ta główka wytrzyma ostrą jazdę
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Przecież ta rama jest do ostrej jazdy stworzona. Zarówno dh jak i fr bo widze mase fajnych patentów ma. A ta główka to ciekawy pomysł i skoro testowali i nic sie nie dzialo to wytrzyma.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Wytrzyma spokojnie. Mam podobny patent w Lapierre i nic sie nie dzieje. Rama jest bardzo fajna. Znajomy ma dh i czeka na Fra. Chwalil ją sobie.
kogutFR
Kontakt:

Post autor: kogutFR »

Witam odnawiam temat zeby nowego nie zakladac i nie smiecic. Moje pytanie jest nastepujace. Mam zamiar sobie sprawic ta ramke chcialbym znac opinie na jej temat od innych, najlepiej uzytkownikow a podziekuje za spekulacje. Moze ktos czytal cos o nich na zagranicznych forach i moglby cos powiedziec o tym ? Slyszalem ze podobno scotta ramy sa lamliwe w okolicach wahacza ale narazie nie jest to potwierdzona nowina.
Wielkie dzieki za odpowiedz :)
maDesign
Kontakt:

Post autor: maDesign »

witaj
gambler zastepuje rame nitrousa, a ta była do FR. myśle że scott miał kiepską renome bo zawieszał koło na jednej osi i się zdarzało że w mocnym terenie nie dawały rady. Gambler jest nową konstrukcją i warto zainwestować bo nie siedzi już na jednej osi, zapewne konstrukcje przemyśleli i można spodziewać sie sukcesów tej ramy. osobiscie uzywam nitrousa i nie moge nic negatywnego powiedzic na temat tej ramy
... . . .. .. .. . . www.madesign.prv.pl . .. .. .. . . . . . .. . ..
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

maDesign gambler zastepuje nitrousa i octana.
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Rama interesująca, ale cena oficjalna co najmniej chora
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
ODPOWIEDZ