Witam!
Czy ktoś wie jakiej długości szprychy potrzebne są żeby złożyć koło na piaście Novatec D042B - (tej pod tarczę na 4 maszynach) i obręczy Mavic D321 (obecnie EX729). Koło ma 32 szrychy.
Proszę nie odsyłać mnie do sklepów rowerowych, żeby tam mi złożyli. Na stronie DT Swiss nie ma tej paisty, w Spocalcu tez jej nie ma.
Myslę, że jest to dosyć popularny zestaw, więc na pewno ktoś wie jakiej długości powinny byc szprychy, których potrzebuję.
pozdrawiam
Pomocy!!Długośc szprych (Novatec + D321)
-
- Kontakt:
ja dzis kupilem szprychy do: piasta Funn i obercz double track.. i co ? gosciu w rowerowym ( coolbike Szczecin ) i rzeknol ... 254 beda ok ...
po zapleceniu i naciagnieciu okazalo sie ze szprychy sa za dlugie;] i kazda z nich wystaje z nypla ok 4mm ;]... mam nadzieje ze nie beda pekac, bo przy dokrecaniu ich pewnie rysowalo ze 2-3 zwoje gwintu na szprysze ;]... a szprychy to mach`y ;]...
po zapleceniu i naciagnieciu okazalo sie ze szprychy sa za dlugie;] i kazda z nich wystaje z nypla ok 4mm ;]... mam nadzieje ze nie beda pekac, bo przy dokrecaniu ich pewnie rysowalo ze 2-3 zwoje gwintu na szprysze ;]... a szprychy to mach`y ;]...
milion razy przerabiany temat .... http://www.videa.com.pl/bigfoot/spokeman.shtml
używajcie proszę opcji szukaj!
używajcie proszę opcji szukaj!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!