mieliscie kiedys taka akcje ? :P
mieliscie kiedys taka akcje ? :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=278173 chyba wielkie lol :P w sumie mialem tak kiedys z golebiem ale go nie zmielilem ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
qrwa widze ze tu mnostwo sadystow jest.Ta wiewiorka to tez stwozenie i tak samo odczuwa bol i nie wiem czy chcielibyscie znaleac sie na jej miejscu.AA ktos pisal ze jej nie pocielo hmmm dziwne bo glowka jest na gole a noga zupelnie gdzie indziej.Ehh szkoda slow..... :(
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Nie jestem sadysta, nie zabilbym nawet slimaka, ale jak jest sie takim glupim, zeby skskac prosto w kolo, bo watpie, ze ktos ja zucil to ma sie tego efekt. Zaraz zaczniemy rozpaczac nad zabami, ktore podczas wedrowek wpadaja po kola samochodow, albo nad kotami ktore gina w ten sam sposob np. goniac sie (mialem taka sytuacje). Moze tez ktos zacznie plakac nad zabitym komarem przed chwila przeze mnie:) Ale tak na serio to szkoda zwierzecia, ale nie mozna mowic, ze jestesmy sadystami, bo to niczyja wina, ze ta idiotyczna wiewiorka poniosla smierc, a to ze wpadla w tarcze od Hayesa to wyglada no, hmm... dosyc oryginalnie.
-
- Kontakt: