adapter hamulca 203 homemade
adapter hamulca 203 homemade
hej
jak dobrze wiecie jest dlugi weekend:( niestety nie zdazylem kupic adaptera do hamulca przedniego. mam stary 160mm i nowa tarcze 203mm.
jak można to połączyc zeby wytrzymalo do konca dlugiego weekendu?
chciałem jechac do myslenic albo do wierchomli w najblizszych dniach i czy by taki adapter dorobiony z czegos(z czego?) wytrzymal dzienne tyranie na trasce dh?
pozdr
jak dobrze wiecie jest dlugi weekend:( niestety nie zdazylem kupic adaptera do hamulca przedniego. mam stary 160mm i nowa tarcze 203mm.
jak można to połączyc zeby wytrzymalo do konca dlugiego weekendu?
chciałem jechac do myslenic albo do wierchomli w najblizszych dniach i czy by taki adapter dorobiony z czegos(z czego?) wytrzymal dzienne tyranie na trasce dh?
pozdr
no ja robilem is-is, z is-pm byloby trudniej ale mysle ze tez daloby rade tyle ze musi zrobic z katownika, robisz tak jak inni pisali. zakladasz tarcze do kola pakijesz to w amora pi razy oko przygotowujesz katowniczek odrysowujesz otworki od hampla-wiercisz przykrecasz, odrysowujesz otworki od amora na odpowiedniej wysokosci wiercisz przykrecasz i po klopocie