Texty Rowerowe :D
Texty Rowerowe :D
Sobie tak pomyslalem zeby jakis topic zalozyc, gdzie mozna by wpisywac typowe teksty bikerow . Napewno jakies macie. Mi sie zawsze jakies ulozy przez przypadek. albo to sluchajac muzy albo w innych sytuacjach.
Zamieszczam pare moich :
don't be scared, dirt doesn't hurt ;]
One Bike One Warrior
Jak sobie nasmarujesz tak sobie pojezdzisz ;]
Poseurs are hidin' (albo jak kto woli Pozers :))
Przynajmniej tak mi sie wydaje ze je wymyslilem. Moze moj mozg je trzymal gdzies w podswiadomosci. Jak tak to sorry :P
Zamieszczam pare moich :
don't be scared, dirt doesn't hurt ;]
One Bike One Warrior
Jak sobie nasmarujesz tak sobie pojezdzisz ;]
Poseurs are hidin' (albo jak kto woli Pozers :))
Przynajmniej tak mi sie wydaje ze je wymyslilem. Moze moj mozg je trzymal gdzies w podswiadomosci. Jak tak to sorry :P
Którys z "penioli" miał takie fajne powiedzonko...
"Nie ma nic za nic" ......czy jakos tak
Ale moja babcia i tak zabija.... Siedziałem sobie u kochanych dziadków na obiadku.....zamuła jak ja pier....nicze... kiedy to niespodziewanie przyszła jakas sasiadka mojej babci...
Od słowa do słowa,jak to babcie,zaczeły sie przechwalac co to który wnuczek "uprawia" ( sport ) itd...
Rozmowa sie rozkreciła a ja sobie słuchałem..w pewnym moemncie Babcia spojzała na mnie,potem na sasiadke i mówi:
"a mój wnuczek to uprawia snowboard i rowering"
Spadłem z krzesła =]
"Nie ma nic za nic" ......czy jakos tak
Ale moja babcia i tak zabija.... Siedziałem sobie u kochanych dziadków na obiadku.....zamuła jak ja pier....nicze... kiedy to niespodziewanie przyszła jakas sasiadka mojej babci...
Od słowa do słowa,jak to babcie,zaczeły sie przechwalac co to który wnuczek "uprawia" ( sport ) itd...
Rozmowa sie rozkreciła a ja sobie słuchałem..w pewnym moemncie Babcia spojzała na mnie,potem na sasiadke i mówi:
"a mój wnuczek to uprawia snowboard i rowering"
Spadłem z krzesła =]
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Albo,taka akcja.... Przy poniatowskim jest taki mały zjazd z mini dropem.... skleiłem krzywego lota i prawie lezałem...podjezdzam do kolegi i patrzac na jego skrzywiona mine mówie:
- Stary,wszystko pod kontrola !
- Jesli wszystko jest pod kontrola to jechałes za wolno....
- Stary,wszystko pod kontrola !
- Jesli wszystko jest pod kontrola to jechałes za wolno....
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
-
- Kontakt:
apropo tego pocieringu to to sie fachowo nazywa ocieractwo
"Ocieractwo, czyli frotteuryzm, to zaburzenie preferencji seksualnej polegające na prowokowaniu sytuacji, w których można dyskretnie i anonimowo pieścić i ocierać się o osobę płci przeciwnej (najczęściej o pośladki kobiet i ich piersi).
Najczęściej ma to miejsce w zatłoczonych miejscach (autobusy, koncerty, metro itd.). Ocieranie i przytulanie się dzieje się niby przypadkowo. Osoby, które uprawiają ocieractwo dążą, żeby poprzez stymulację narządów płciowych osiągnąć zaspokojenie seksualne. Mężczyźni cierpiący na ocieractwo w wyniku swojej aktywności osiągają zwykle wzwód. Niektórzy z nich obnażają się, ale członek ukrywają pod płaszczem lub inną częścią garderoby. "
Z poradnika medycznego
"Ocieractwo, czyli frotteuryzm, to zaburzenie preferencji seksualnej polegające na prowokowaniu sytuacji, w których można dyskretnie i anonimowo pieścić i ocierać się o osobę płci przeciwnej (najczęściej o pośladki kobiet i ich piersi).
Najczęściej ma to miejsce w zatłoczonych miejscach (autobusy, koncerty, metro itd.). Ocieranie i przytulanie się dzieje się niby przypadkowo. Osoby, które uprawiają ocieractwo dążą, żeby poprzez stymulację narządów płciowych osiągnąć zaspokojenie seksualne. Mężczyźni cierpiący na ocieractwo w wyniku swojej aktywności osiągają zwykle wzwód. Niektórzy z nich obnażają się, ale członek ukrywają pod płaszczem lub inną częścią garderoby. "
Z poradnika medycznego
http://tinyurl.com/4qubh
w 92-94 na romecie atlasie 24" z hi tenu główka 1":
"trening czyni mistrza" i jeździłem do oporu :)
RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!
"trening czyni mistrza" i jeździłem do oporu :)
RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!RIDE!
eeee za jkiego muru, w morde ja wymysliłem to z tym piwem ostatnio jak chlalismy nad zalewem tyle ze-PIWO TO MOJE PALIWO i tak powstałio PTMP CRU
co do ocieractwa to wiem ze cos takiego jest ale wtedy nie wiedziałem jak pociering wymysliłem, a no i jeszcze jest BOBRING ...hehe wiecie co to...jak sie opierdoli ****** pierogi to bobruje w brzuchu wiec to nic innego jak BOBRING hehe
co do ocieractwa to wiem ze cos takiego jest ale wtedy nie wiedziałem jak pociering wymysliłem, a no i jeszcze jest BOBRING ...hehe wiecie co to...jak sie opierdoli ****** pierogi to bobruje w brzuchu wiec to nic innego jak BOBRING hehe
hehe u mnie tez takie są , chyba w kazdym miescie, leci taka z targu z siatami i ciach leci najpierw siata na miejsce, doczłapie sie grubą dupą, siądzie, wzdechnie i wali texta; mógłbys mi skasowac bilet...zawsze mówie .mogła sobie pani skasowac jak wsiadała....a i jeszcze najgorsze jest to ze taka baba wsiadzie ostatnimi drzwiami i leci na sam przód...no qrwa powybijał bym te dewoty...