Któty amor do streeto trialu
Któty amor do streeto trialu
witam mam dyletam którego amorka kupic
santoura duro (490 zł) czy tego druggiego santoura 110 mm skoku a tak naprawdee ma 100 mm(439 zł) zęby nadawal sie do streetotrialu i czasem wypadu na chopki
i czy mzona by w santourze duro zmienic skok na 100-110 zeby mnei golenie wystawały
niektórzy mi mówią ze ten drugi santour słaby bardzo ze bebechy idą a z kolei duro wolno wybija ( i tak amorka poddałbym tunningowi tego i tego kazdy z nich by poszedł do garazu kumpla :P) kumlowi rower z duro przewrócil sie i amorek udedzyl górną golenią o kant sciany i sie wgniotła golen :/
pozdro i czekam na NORMALNE odpowiedzi :)
santoura duro (490 zł) czy tego druggiego santoura 110 mm skoku a tak naprawdee ma 100 mm(439 zł) zęby nadawal sie do streetotrialu i czasem wypadu na chopki
i czy mzona by w santourze duro zmienic skok na 100-110 zeby mnei golenie wystawały
niektórzy mi mówią ze ten drugi santour słaby bardzo ze bebechy idą a z kolei duro wolno wybija ( i tak amorka poddałbym tunningowi tego i tego kazdy z nich by poszedł do garazu kumpla :P) kumlowi rower z duro przewrócil sie i amorek udedzyl górną golenią o kant sciany i sie wgniotła golen :/
pozdro i czekam na NORMALNE odpowiedzi :)
-
- Kontakt:
ja proponuje jakis lekki amorek do 100 skoku bo powyzej 100 nieda sie trialic bedziesz mial problemy z wjechaniem na 6 > cegiel moze byc nawet jakis suntourek ja jezdzilem na xcp75 i byl w sam raz ale teraz sie przesiadlem na sztywniaka moze tez byc jakis rst aerosa najlepiej jak by to byl jakis twardy amor /duro odpada
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
ja swego czasu mialem manitou blacka compa 80/100mm, potem zmienilem na blacka sporta 120mm i musze przyznac ze 120mm jest super,ale 80/100 byl duuuuuuzo lepszy do trikow trialowych.Ogolnie prawda jest taka ze przy streecie i tego typu sztuczkach to sztywny widelec jest najlepszy,ale ja dbam o moje nadgarstki i lubie komfort :) i dlatego co rok kupuje nowego amora i starego sprzedaje.Tak jak mowilem black 80/100 byl bardzo fajny do tego,ale moglby byc na sztywna os (qr20).Marcok teraz wypuscil streetowego amora 80mm (w p.street on jest) narazie nie jest sprzedawany w polsce,ale z drugiej strony jezdzilem na nim i srednio mi sie podobal.
Osobiscie uwazam ze moj patent jest najlepszy,czyli kupujesz amora,jezdzisz na nim okolo 10 miesiecy,potem go sprzedajesz jeszcze z gwarancja dokladzasz jakies 300-400 zl i kupujesz nowego.Niestety ktos moze powiedziec ze to bez sensu albo ze jestem burzujem :) ale street strasznie niszczy amora i niestety nie da sie tego uniknac.
Osobiscie uwazam ze moj patent jest najlepszy,czyli kupujesz amora,jezdzisz na nim okolo 10 miesiecy,potem go sprzedajesz jeszcze z gwarancja dokladzasz jakies 300-400 zl i kupujesz nowego.Niestety ktos moze powiedziec ze to bez sensu albo ze jestem burzujem :) ale street strasznie niszczy amora i niestety nie da sie tego uniknac.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Dex jak dla mnie to zrobiles glupi podzial. z twojej wypowiedzi wynika ze polecaja stare bombery bo maja tylko i wylacznie taka naklejke.
moim zdaniem wcale tak nie jest - stare ale jare, sam sie o tym przekonalem
charakterystyka pracy w porownianiu z duro to normalnie niebo i ziemia.
z reszta kazdy ma swoj rozum i robi co sam uwaza za sluszne
moim zdaniem wcale tak nie jest - stare ale jare, sam sie o tym przekonalem
charakterystyka pracy w porownianiu z duro to normalnie niebo i ziemia.
z reszta kazdy ma swoj rozum i robi co sam uwaza za sluszne
sikun jestes...