Dziewcze w akcji:D
he he
ale mam ubaw bo dopiero teraz czytam te posty
wczoraj wróciłam z Wierchomli
BA! byłam tam sama ze swoją już maszyną
jak sobie przypominam moje pierwsze kroki to śmiech mnie ogarnia he he
filmik fajny Pepikowi wyszedł i w ogóle w Górach fajnie jest
pozdro!
...a będzie jeszcze szybciej...
a swoją droga to chyba naj..... prezent jaki "dostałam" na urodzinki
bikerzy bierzta przykład z Pepika:P
ale mam ubaw bo dopiero teraz czytam te posty
wczoraj wróciłam z Wierchomli

BA! byłam tam sama ze swoją już maszyną

jak sobie przypominam moje pierwsze kroki to śmiech mnie ogarnia he he
filmik fajny Pepikowi wyszedł i w ogóle w Górach fajnie jest

pozdro!
...a będzie jeszcze szybciej...
a swoją droga to chyba naj..... prezent jaki "dostałam" na urodzinki

bikerzy bierzta przykład z Pepika:P
...carpe diem...
Witam:)
filmik fajny, też muszę coś podobnego nakręcić. Ja w weekend szalałem z Aśką w Beskidzie Żywieckim, pierwsze kroki stawiała na zboczach Rysianki, no cóż bez gleby się nie obyło:( - siniaki na ręce i biodrze, resztę przyjęły ochraniacze. W kolejny długi weekend majowy planuję dalsza naukę na zboczach Skrzycznego. Ale i tak byłem pod wrażeniem, że Jej tak sprawnie poszło, jedynie miała problem z szybkim podrywaniem przedniego koła. Pozdrowionka i pamiętaj o zaproszeniu na piffko przy następnej okazji:) Zrobimy większą piramidę w MC Maku:)
filmik fajny, też muszę coś podobnego nakręcić. Ja w weekend szalałem z Aśką w Beskidzie Żywieckim, pierwsze kroki stawiała na zboczach Rysianki, no cóż bez gleby się nie obyło:( - siniaki na ręce i biodrze, resztę przyjęły ochraniacze. W kolejny długi weekend majowy planuję dalsza naukę na zboczach Skrzycznego. Ale i tak byłem pod wrażeniem, że Jej tak sprawnie poszło, jedynie miała problem z szybkim podrywaniem przedniego koła. Pozdrowionka i pamiętaj o zaproszeniu na piffko przy następnej okazji:) Zrobimy większą piramidę w MC Maku:)