Moda na rower? Kwestia lansu?
-
- Kontakt:
Ja wam powiem że też czasami mam już dość tego wszystkiego... niewiem , ale coraz więcej osób słyszę które mówią : o jaki on ma zajebisty sprzęty , a pewnie nie umie jeździć... Ja już nie wiem czy nie mogę mieć dobrego rowera , ale jak już coś to żaden z nich nie chciał jechać przedemną tylko mnie puszczali... no to czy to ma sens ?? i czy z dobrym rower nie możne przejechać gdzieś przez rynek czy coś... Wogóle jak są ty tacy którzy myślą że jak ktoś ma super sprzęt to musi dopier****ć jak Sam Hill !! a właśnie że NIE... więc nie mówcie na takich lanserzy bo mają mega sprzęt i wogóle nie jeżdzą.. mają kasę , mają sprzęt... 

GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
re5pect Jak dopadniesz tych "modyfikatorów" to powiedz im łopata w dłoń i robić
sobie swoje. Moje początki były takie że wziąłem szpadel w dłoń i działałem.
Teraz mam w lesie parę hopek to w progach jest pal po to żeby sie nie deformowało wybicie to jakieś łepki wyciągają ten palik i zjeżdżają sobie po hopie. Patrząc bo bieżnikach pozostawionych na wybiciach można twierdzić ze to małolaty na makrokeszach.
Jeżeli sie śmieją z Ciebie znajdź inne towarzystwo albo jeździj sam. Olej ich, i idź przez życie dalej
sobie swoje. Moje początki były takie że wziąłem szpadel w dłoń i działałem.
Teraz mam w lesie parę hopek to w progach jest pal po to żeby sie nie deformowało wybicie to jakieś łepki wyciągają ten palik i zjeżdżają sobie po hopie. Patrząc bo bieżnikach pozostawionych na wybiciach można twierdzić ze to małolaty na makrokeszach.
Jeżeli sie śmieją z Ciebie znajdź inne towarzystwo albo jeździj sam. Olej ich, i idź przez życie dalej
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
proponuję zakończyć dyskusję, bo widzę chłopaki, że sami się zapędzacie w kąt:D
takie coś od razu zamknie gębe takiemu lanserowi;) wrzućcie na luz chłopaki;)
co wam przeszkadza że ktoś się lansuje? niehc każdy robi co mu się podoba, puki nie szkodzi innym. jeżeli nie niszczą tras, hopek itd. to czym się przejmować? a jak zaczynają się docinki ze strony lanserów, to po prostu powiedzieć: "taki jesteś dobry? to pokaż co umiesz, a nie z zazdrości śmiejesz się z lepszych od siebie"re5pect pisze:Ogólnie sam czasem jeżdże po mieście. Zazwyczaj latam z większych schodów, czasem z mórków, ale nie wożę dupy dookoła miasta. Dzisiaj była impreza w mieście z okazji 3. maja no i pojechałem z kumplem obadać co i jak. Oczywiście spotkałem lanserów. W sumie to sam się troche lansowałem, bo dość długo jeździłem wokół stadionu i MOK'u gdzie była cała impreza tzn. mecze, koncerty no i kupę znajomych... Wyszło że ja, największy przeciwnik lansu jestem największym lanserem Mr. Green

re5pect to nie ma nic wspólnego z lanserami tylko ludzie po prostu słabiej jeżdzą i to sie zdarza. Sam pewnie też tak kiedyś jeździles wiec co? Byles lanserem? Po prostu dogadaj sie z typami, ze jak sie lata to wypada czasem pomóc i tyle.
Sam pewnie też bym dirtów nie doleciał wiec co nazwiesz mnie (i pewnie ponad polowe tego forum jezdzace DH) lanserem?
Sam pewnie też bym dirtów nie doleciał wiec co nazwiesz mnie (i pewnie ponad polowe tego forum jezdzace DH) lanserem?
-
- Kontakt:
może i zmienianie części nie jest lansam ale jest wtedy gdy się zmienia części dla szpanu. żeby potem np. zarepenować i powiedzieć "zajebisty mam amor marcok za 3 tysiaki" a gosciu jeździ na tym amorze w xc.
ja co jakiś czas jak gdzieś do lasu jedziemy to lubie sobie zrobić przerwe na papieroska, i nie wiem co w tym złego???
ja co jakiś czas jak gdzieś do lasu jedziemy to lubie sobie zrobić przerwe na papieroska, i nie wiem co w tym złego???