Shareaza
Shareaza
siemka chłopaki pomocy!!! dość niedawno była mowa o gierce MONSTER GARAGE i tam padł link do stronki z wieloma grami które można ściągać, i ja sobie zasysam gierke i tak nie mam zbyt szybkiego łoncza więć generalnie zajmowało to około 2-3 dni a teraz nagle transwer stoi i w sumie od wczoraj od 9:00 (czyli w sumie mineło 24h) ściągneło mi się około 4% tj. ok. 4mb!!! podczas gdzy przedtem ściągałem w 24h ok. 120-160mb. ktoś wie co jest?????
http://www.suprnova.org/ to już kiedyś było polega to na tym że najpierw ze stronki ściągasz taki pliczek który zajmuje ok.15kb a następnie przy pomocy shareaza ściągasz poakunek i jak go rozpakujesz to potem już tylko odpalasz przez alkochola 120% i grasz.
no dobra ale co z moim pytaniem????????????????
no dobra ale co z moim pytaniem????????????????
-
- Kontakt:
[quote="MAFIOISO"]coś mi się nie chce wierzyć żeby przez 2 dni z żędu (dzisiaj już leci trzeci) nikt nie miał udostępnionych tych plików...[/quote]
poseedowali i wykasowali, bo potrzeba miejsca na nowy stuff. Jesli nikt laskawy sie nie pojawi i nie posiedzi z tym plikiem to masz niezbyt fajna sytuacje ;)
poseedowali i wykasowali, bo potrzeba miejsca na nowy stuff. Jesli nikt laskawy sie nie pojawi i nie posiedzi z tym plikiem to masz niezbyt fajna sytuacje ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.