Szczyrk

Da__FreaK
Kontakt:

Szczyrk

Post autor: Da__FreaK »

Bylem w majowym czasie:) i stwierdzam:) Wasze boje o Kony ,ze sa ble ble i w ogole do bani, maja sie nijak do liczby rowerow tej marki na Skrzycznym :) z 15 czlowiekow ktorych widzialem 1-go maja ( godz 12 ) ok 4-6-iu mialo wlasnie kony:)

..a teraz mozecie mnie zjechac za to, ze jezdzicie na wyprzedawanych na allegro big hitach:)

3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Da__FreaK chlopcze o co Ci chodzi ?

1 Big Hit i jego system FSR jest technicznie bardziej zaawansowany od Kony i tyle w temacie

2 Wiekszosc osob ma Kone bo sa mega wyprzedaze chociazby w Ski-Teamie

Swoja droga dla mnie to jest mega SQR... STWO ze np Coilera Deluxe sprzedawali za 12500 zl a teraz wyprzedaja za 3999 no ludzie to nie jest marza dla mnie to jest ZLODZIEJSTWO w bialy dzien. 212 % marzy ? LITOSCI

A co za tym idzie wspolczuje wszyskim ktorzy kupili i kupuja Kony z nowych rocznikow po oficjalnych cenach.

3 Ski-Team nie robil takich obnizej na Speca jak na Kone. Owszem byly jakies znizki ale nie az takie.

4 Nie ma dystrubutora Speca w PL najblizszy w Czechach

5 Ramy Kony sa tansze niz Speca

6 Mialem rowery oparte na Horstcie jak w Konie teraz mam Speca Enduro i wybacz ale kultura pracy jest o niebo lepsza w Specu pod kazdym wzgledem. Wczesniej mialem Rocky Mountaina Switcha i to samo.

7 Co do wyprzedawanych na allegro Big Hitach to praca wiekszosci z nich bije prace twojej Kony na glowe

8 Rowery Kony sa tansze i byly tansze niz Big Hity. Przykladowo Stinkacz byl ok 1-2k tanszy niz Big Hit.

9 Nie rozumiem tak naprawde po co ten temat

10 Tutaj nikt nie zamierza Cie jechac, masz Kone = super. Jesli kupiles w przecenie jeszcze lepiej, jesli nie to straciles duzo.
n0 ridE n0 fUN
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

3,143k4r2
NIe chodzi o to na czym jezdze,jezdze dla siebie i na tym co mi pasuje .. tyle..
Powiem Ci tak,..
Wkurza to ,ze jaki bys temat nie zaczol to wkolko i tak schodzi nt kony i jego``dupnego`` systemu zawieszenia ...
Ciezko powiedziec co komu pasuje,bo sa gusta i gusteczka, jednakze.. wystarczy zobaczyc na czym ludzie jezdza w NWD i fimiach tego typu..tu nie chodzi o zaden lans.. tu chodzi..przyznajmy sie ...o kase...
Sa marki w Polsce ktore nie sa tak popularne jak w US i ktore traktuje sie inaczej... nie ma co sie oszukiwac...
mozna by tak biadolic bez konca...cos jest na tak,a co jest fu ...

Cieszmy sie tym co mamy,co dla nas jest dobre i nei patrzmy na innych ze ktos ma to czy owo ...i luzik :)
PS; swoj rower kupilem 2 lata temu w przecenie:)
PS2 : nie ukrywam,ale ta rame ktora mam obecnie z checia bym zamienil na cos specopodobnego i sprawdzil jak przekladaja sie slowa :)

EOT :)

Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Da__FreaK Człowieku o czym ty mówisz... Po co w ogóle ten temat.. Ile osób w Szczyrku jeździ na Konie - kogo to obchodzi... A ile jeździ na Duro. Wszyscy narzekają a 75% riderów Polski na tym jeździ. Do reszty kogo to obchodzi. Spece są lepsze od Kony i tyle. A o jakim NWD Ty mówisz... Tam wszyscy są sponsorowani i jeżdżą na tym na czym muszą, a nie chcą. Też przykład. W ogóle zmień nazwe tematu albo to zamknijcie bo jest bez sensu.

Ps. Kona to tania alternatywa "lepszego" fulla - tak samo jak Sign FR jest alternatywą jakiegokolwiek fulla.
ODPOWIEDZ