lekarz sportowy w krk

hoss_rider_k
Kontakt:

lekarz sportowy w krk

Post autor: hoss_rider_k »

ma ktos jakiegos lekarza sportowego w krk. chodzi mi o to zeby szybko mi podpisal to zaswiadczenie do licencji... ?
No Pain, No Game
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

os. Urocze 2
Gabinet Medycyny Sportowej na I piętrze

Trzeba wcześniej (zazwyczaj o jeden dzień) zarejestrować się.
Pamiętaj żeby wziąść komplet wymaganych badan (Ekg, mocz, morfologia, okulista, laryngolog etc.), chyba że miałeś wcześniej orzeczenie, to tylko odnawiasz. Wszystkiego dowiesz się w rejestracji.
hoss_rider_k
Kontakt:

Post autor: hoss_rider_k »

podobno nie wszędzie konieczne są te wszystkie badania?.. gdzieniegdzie podobno obejrzy cie i podpisuje..? takiego ktos nie zna?
No Pain, No Game
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

Wg. mnie żaden lekarz nie weźmie na siebie odpowiedzialności za wypisanie orzeczenia, bez sprawdzenia Twojego stanu zdrowia, poprzez badania (badania mogą być sprzed nawet 6 miesięcy - są ważne).
michaleeek
Kontakt:

Post autor: michaleeek »

Heh jak ja kiedys trenowalem piłke nożna i potrzebne mi byly badania na juz to trener dal mi namiary do takiego goscia ( koszta 20 zl ) badanie wyglada tak:

patrzy sie na ciebie i pyta zdrowy jak kon? ty mowisz tak a on ci wypisuje chyba na 3 miesiace albo na 6 juz nie pamietam jak zdobede jego adres ( poszukam ) to jeszcze napisze ale to jest gdzies w hucie..

lekarz---> znaczy czlowiek ktory to wypisuje ledwo sie rusza i jest jak na moje oko bardzoooo chory noo ale chcesz miec szybko xP
ODPOWIEDZ