Łopata KRK

heaven666
Kontakt:

Post autor: heaven666 »

Zaczelismy dzisiaj poprawiać pierwsza hope w 2 wąwozie,ale zaczeło ostro lać wiec nie dokonczylismy. byłoby miło jakby nikt tego nie rozjezdził dopóki nie zostanie to skonczone.Jest tam kilka gałezi w poprzek położone tak ostrzegawczo ;)
http://www.pinkbike.com/photo/2349174/
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

w ostatnia sobote, gdzies na trasie moj znajomy ktory tamtedy przejezdzal widzial rozciagnieta zylke miedzy drzewami... :/
apeluje wiec do wszystkich riderow, aby na wlasna reke dokladnie oblukali trase ktora beda jechac by sie w cos nie wjebac. proponuje tez przekazac znajomym ziomkom ktorzy moga tego posta nie zauwazyc.

pozdrower!
brolly3
Kontakt:

Post autor: brolly3 »

czyżby dresy "myślały" i zastawiły pulapke??
=disbrainer=
Kontakt:

moze i dresy, a moze po prostu jakis nawiedzony przechodzien, ktory mysli ze swoja zlosliwoscia cos zyska. po prostu trzeba uwazac i sprawdzac traske (ja to robie i tak profilakrycznie, nigdy nie jade w ciemno)
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

no ja nie pierdo...le
to dresy jak nic ,bo to ich stara metoda
po prostu trzeba w grupie smigac ...
Slavvduro
michaleeek
Kontakt:

Post autor: michaleeek »

ja sie wybieram jutro ...dobze ze to przeczytalem bo zazwyczaj jade odrazu ogniem na doł ;/ k...a znowu sie zaczelo a byl pewnien czas sapokoj co za ...ah brak mi slow xP
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

z tego co pamiętam to takową taktykę obierał pewien "uprzejmy" starszy pan....

co do oznakowania....nie głupi pomysł,ale należałoby z tym pomysłem uderzyć do leśniczego, bo nie ma nic "piękniejszego" jak widok debila(ojca) z siedzeniem i dzieciakiem w nim przejeżdżającego przez drugi wąwóz :-//
=disbrainer=
Kontakt:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wielki szacun dla ziomkow ktorzy wybudowali dzisiaj bande przy poczatku trasy! (mijalem was dzis z szewczurem na ul. starowolskiej) jest zajebiscie zrobiona i widac ze sie napracowaliscie:)

jest jednak jeden zonk. zniknela szufla ktora sam kupilem i zawiozlem na traske gdzies zza plaszowa. jesli ktokolwiek bral ja (a tak sie sklada ze na prawde niewiele osob wiedzialo gdzie jest), to prosze uprzejmie by do najblizszej soboty wrocila na miejsce.
nie mam nic przeciwko uzywaniu sprzetu, lecz chociazby przez wzglad na to ze jest to czyjas wlasnosc i ktos za nia zaplacil wypadaloby albo oddac ja na miejsce, albo powiadomic ze sie pozycza i dogadac. zainteresowanych prosze o kontakt do mnie na GG: 1068045.
cranck
Kontakt:

Post autor: cranck »

W którym miejscu dokładnie powstała nowa bandziocha?
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

przy wylocie z 1-szego wąwozu
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

UPDATE

Informuje ze po wczorajszej nawalnicy czesc trasy jest zawalona drzewami. Bylem dzis rano, zaraz na samym dole idac od ulicy drzewo jest zwalone i nie da sie go ominac, bez piły sie go nie pozbedzie, na prawo przy hopce lub mini dropie zwał jak zwał, drzewo jest nadłamane tak ze po skoku mozan w łeb dostac ;p idac od gory za pierwszym wawazem zawalona jest pierwsza chopka taka mała troszke z boku i sam nie dalem rady wywalic tego konara, reszte z trasy pozrzucałem na bok tak ze da sie jechac do samego dołu prawie. Jak ktos ma srodki ( piła lub kilku ludzi ) to niech zrobi cos z pozostałymi 3 drzewami. Pozdro.
Zaku_Krk
Kontakt:

Post autor: Zaku_Krk »

Nom wlasnie za chwile sie wybieram na lopate ;/. Mam nadzieje ze jakos sie bedzie dalo pojezdzic;]
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

Zaku_Krk pisze:Nom wlasnie za chwile sie wybieram na lopate ;/. Mam nadzieje ze jakos sie bedzie dalo pojezdzic;]
spoko da sie zjechac elegancko tylko na dole trzeba zjechac tam zjazdem z lewej takim bo sam dol jest zawalony.
=disbrainer=
Kontakt:

we czwartek bede haratal to scierwo.
=disbrainer=
Kontakt:

po 18 jakos znaczy...
=disbrainer=
Kontakt:

cala trasa jest juz przejezdna. wczoraj powiekszony zostal speedjump, ktorym mozna wpasc do drugiego wawozu (prawa z 2 opcji). zaczelismy tez dzisiaj powiekszac 3 chope w gornym wawozie, jednak nie jest jeszcze skonczona i jutro po poludniu bede poprawial jej profil, bo za bardzo podbija do gory jak na razie.
Blotolf
Kontakt:

Post autor: Blotolf »

Bez sensu jest to lądowanie trzeciej chopy, jeździłem wczoraj i nie widziałem by ktokolwiek na nim wylądował wszyscy przelatują...
Zaku_Krk
Kontakt:

Post autor: Zaku_Krk »

To Prawda. :) Przydało by sie coś zrobić z tym lądowaniem :wink:
ODPOWIEDZ