Relacje TV o "rowerowym szaleństwie" :D
-
- Kontakt:
Relacje TV o "rowerowym szaleństwie" :D
http://ww6.tvp.pl/View?Cat=8979&id=704605
znalazłem dzisiaj w necie bo babcia mi mowi ze widziala jakie to szalenstwa sa w tych myslenicach :). Jak macie wiecej takich TV relacji to wrzucacjcie...
znalazłem dzisiaj w necie bo babcia mi mowi ze widziala jakie to szalenstwa sa w tych myslenicach :). Jak macie wiecej takich TV relacji to wrzucacjcie...
No Pain, No Game
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KaKTuSSS no i bardzo dobrze że to jest w TV. Może wkońcu kiedyś doczekamy się legalnych terenów i pomocy do roboty... Powinno więcej być takich reportażów o DH ogólnie , i na normalnych kanałach (TVN,Polsat, TVP1,TVP2) , i powinny być relacje z MŚ w DH chodzby na Ex... i już !! a najlepiej to relacje z MŚ DH na TVN'ie zamiast "Tańca z Gwiazdami" !!!
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- Kontakt:
właśnie w programie RAJ pokazywali poznanskich rowerzystów i ich problem z budową toru 4x ...
bardzo mi się nie podobało, że jeżdżą bez kasku po torze...program napewno ogląda masa dzieciaków, którym ten sport się podoba, więc może pokazywac im właściwe wzorce: kask, zbroja, ochraniacze, a nie krótki rękaw i brak kasku ?
bardzo mi się nie podobało, że jeżdżą bez kasku po torze...program napewno ogląda masa dzieciaków, którym ten sport się podoba, więc może pokazywac im właściwe wzorce: kask, zbroja, ochraniacze, a nie krótki rękaw i brak kasku ?
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
GÓRNIK bo to jest typowe polskie podejscie. Umiem jezdzic to nie musze ochraniaczy. Dlatego jak np. dzieci jezdza z rodzicami to tylko dzieci maja kaski (dobry wzór nie ma co), a ludzie zakladaja ochraniacze tylko wtedy kiedy robia cos pierwszy raz.
A potem kończy sie to tak jak ci ostatnio opowiadalem o moim ostatnim tripie i "niepomagajacych " ochraniaczach...
No ale trzeba być elo. Ostatnio sie dowiedzialem, ze w ogole to jest głupie jezdzenie w kasku poza miejscówka i głupio wygladam (chodziło o orzecha), a mi po prostu nie chcialo sie co 5 min zdejmowac i zakladac kasku. Nawet na to uwagi nie zwrócilem...
A potem kończy sie to tak jak ci ostatnio opowiadalem o moim ostatnim tripie i "niepomagajacych " ochraniaczach...
No ale trzeba być elo. Ostatnio sie dowiedzialem, ze w ogole to jest głupie jezdzenie w kasku poza miejscówka i głupio wygladam (chodziło o orzecha), a mi po prostu nie chcialo sie co 5 min zdejmowac i zakladac kasku. Nawet na to uwagi nie zwrócilem...
Spaced
a ja popierdoliłem ten caly elo styl
i jezdze w kasku po drodze na miejscowke , bo nie chce mi sie meczyc z nim na kierze
i nie raz słysze małolatów
po co Ci ten kask ?? przeciez tu jest osiedle
jak mówią starsi to odpowiadam - zeby nie miec takiego ryja jak ty , ale co małolatom powiedziec skoro oni sie z tego smieją ??
a wracając do tematu..
fajnie ze pokazuja rowerzystów w TV... zaczyna coś sie dziac
w gazecie pojawiaja sie artykuły .. .moze za pare lat cos z tego wyjdzie ;];]
a ja popierdoliłem ten caly elo styl
i jezdze w kasku po drodze na miejscowke , bo nie chce mi sie meczyc z nim na kierze
i nie raz słysze małolatów
po co Ci ten kask ?? przeciez tu jest osiedle
jak mówią starsi to odpowiadam - zeby nie miec takiego ryja jak ty , ale co małolatom powiedziec skoro oni sie z tego smieją ??
a wracając do tematu..
fajnie ze pokazuja rowerzystów w TV... zaczyna coś sie dziac
w gazecie pojawiaja sie artykuły .. .moze za pare lat cos z tego wyjdzie ;];]
Slavvduro
Nie podoba mi sie jakoś sformułowanie "na maksymalnie drogim sprzęcie" :/ jakoś mi pojeżdżą burżuazją, a często jest, każdy chce mieć maksymalnie dobry sprzęt za maksymalnie małą cenę. w taki sposób media kreują dzieci które wydają tysiące na rower dla lansu i taka jest moja odpowiedź do topiku czy rower to kwestia lansu.
Be free...
-
- Kontakt:
Mnie rowniez sie nie podoba to stwierdzenie i nie tylko z powodu ktory poruszyl mosbergus ale tez dla tego ze lansowanie naszego sportu jako mega drogiego (nie zaleznie od tego w jakim stopniu to prawda) tylko wzmaga zainteresowanie naszymi rowerami chlopakow z 3 paskami przy nogawce i kijem w recemosbergus pisze:Nie podoba mi sie jakoś sformułowanie "na maksymalnie drogim sprzęcie"
Hahah nie no przesada;/ Kto wybieral tych ludzi wypowiadajacych sie tam0_o Przeciez oni zamiasst "propagowac" ten sport to wszystkich od tego odstrasza i jeszcze pokazuja, jacy ograniczeni umyslowo ludzie sie tym zajmuja, i ze trzeba byc trupem, zeby to przezyc;/
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
jasiek_krk też ma racje, robią z naszego sportu nowe "czarne bmw" ale raczej dziewczyny na rowery nie lecą (jak tym zajechać na disco albo coś jeszcze
więc nie mamy się czego obawiać (wyobraźcie sobie bandę kiboli jadących na mecz na fullach)
Do rzeczy... jak wiemy dzisiaj jednym z priorytetów są pieniądze i dla wielu mieć coś "fajnie czy nie aby było drogie i wszyscy mi zazdrościli" po prostu ukazali nasz sport nie jako dobrą zabawę i rozrywkę w wolnym czasie lecz jako typowo szpanerski sport na zasadzie "jestem cool na topie fajny bo mam drogi sprzęt i w ogóle jestem ex i niczego się nie boje bo 'nie mam mózgu'" czyli coś na zasadzie "mam zajeb... czarne bmw rok bieżący dałem milion euro to nic że w głowie pustka"
żenada... nie chcę się nawet wywodzić na ten temat.... powiem tyle że ja osobiście nie chciał bym być postrzegany w takim świetle jak ogólnikowo to pokazano" a jak wiadomo media kreują ludzki światopogląd,modę itp... sami wiecie... 

Do rzeczy... jak wiemy dzisiaj jednym z priorytetów są pieniądze i dla wielu mieć coś "fajnie czy nie aby było drogie i wszyscy mi zazdrościli" po prostu ukazali nasz sport nie jako dobrą zabawę i rozrywkę w wolnym czasie lecz jako typowo szpanerski sport na zasadzie "jestem cool na topie fajny bo mam drogi sprzęt i w ogóle jestem ex i niczego się nie boje bo 'nie mam mózgu'" czyli coś na zasadzie "mam zajeb... czarne bmw rok bieżący dałem milion euro to nic że w głowie pustka"

Be free...
Super, super. Reporterzy, a często i sami zainteresowani robią z rowerzystów debili. A potem jest stereotyp, że każdy kto skacze ten kretyn (ja i znani mi rowerzyści zawsze są w czołówce klasy w LO, więc to nie jest reguła).
No i dochodzi jeszcze opowiadanie o tym jak to się rozwaliło, co mu szyli, a co wycinali. Z tego potem wychodzi taka reklama, że się matki boją o dzieciaki. Ja zawsze zmieniam kanał jak mówią o DH, dircie, MX, bo zawsze znajdzie się jakiś piewca swoich gleb dzięki któremu ja będę przez 3 dni wysłuchiwał jakie to niebezpieczne (a narazie to ja za wiele nie robie, bo rower nie pozwala).
No i dochodzi jeszcze opowiadanie o tym jak to się rozwaliło, co mu szyli, a co wycinali. Z tego potem wychodzi taka reklama, że się matki boją o dzieciaki. Ja zawsze zmieniam kanał jak mówią o DH, dircie, MX, bo zawsze znajdzie się jakiś piewca swoich gleb dzięki któremu ja będę przez 3 dni wysłuchiwał jakie to niebezpieczne (a narazie to ja za wiele nie robie, bo rower nie pozwala).
jeden z ciekawszych reportaży jakie mieliśmy okazję współtworzyć http://grandapropaganda.com/news.php?id=203
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!